Valul morții, valul terorii | Medicii au luat-o razna: ”Vaccinați-vă sau muriți!”

Valul morții, valul terorii

Derapajele medicilor, evident ale unora dintre ei, care vor să facă pe plac Guvernului și să crească rata de vaccinare, frizează deja absurdul și nebunia. Peste toate vocile medicale care au încercat să inducă spaima în populație s-a ridicat una de prin Iași, a unui probabil proaspăt uns manager, care ne-a amenințat cu moartea. Valul 4 este al nevaccinaților, care, zice doctorul ieșean, vor muri pe capete.

Românul nu se teme de moarte! Asta nu înțeleg cei care tot încearcă să terorizeze populația. Cu o moarte suntem datori, asta e filosofia mioritică, așa că strategia asta nu funcționează. Un medic din Iași, care a fost pus manager la Spitalul de Pneumologie, a vrut probabil să se afirme, postând o înregistrare video pe Facebook prin care îi anunța pe nevaccinați că ei vor umple ATI-urile și morgile în valul 4. Păi de ce nu ai spus așa de la început, nenea doctor? Sau stai, că a mai fost unul care zicea pe la începutul pandemiei că, dacă nu stăm în case, vom avea parte de înmormântări. ”Cei care vor muri în valul patru de Covid, cu varianta Delta în România, sunt cei care acum comentează şi refuză vaccinarea, ne fac vânduţi şi spun că sunt hărţuiţi. O mare parte din cei care vor muri sau vor face forme grave la Terapie intensivă în România sunt cei care acum râd şi emit tot felul de teorii ale conspiraţiei. Sunt cei care protestează, îşi aruncă măştile şi spun că este o plandemie, cum aţi mai auzit această sintagmă. Aceştia sunt cei care vor sfârşi în acest val patru”, a avertizat medicul ieşean Radu Crişan.

Cu Delta(planul) la vânătoare

Ce este Delta? O variantă antigenică a virusului SARS-Cov-2 mai contagioasă și atât. Nu este mai ucigătoare și nimeni nu poate contrazice acest lucru. Este o variantă care îi va infecta mai ușor pe cei care încă nu au trecut prin boală, dar o va face în sezonul cald, când organismul se apără mai bine și luptă mai bine. Iar greșeala de anul trecut, când oamenii au fost ținuți în case vara și scoși toamna și iarna la alegeri, ne-a costat extrem de scump, pentru că numărul de decese a fost foarte mare.

Manipularea științei

Medicul Beatrice Mahler, de la Marius Nasta, a venit cu o teorie uluitoare. Cică imunitatea de turmă nu mai este valabilă în cazul Covid. ”Vorbim de un virus care are o structură care își modifică caracteristicile, care are în acest moment nu doar capacitatea de a infecta mai ușor alte persoane, dar are și capacitatea de a-și masca receptorii, de a face un joc în interiorul organismului nostru atunci când intră, astfel încât să nu fie recunoscut de anticorpii pe care organismul i-a format, indiferent dacă am trecut prin boală sau am fost vaccinați”, spune dr.Mahler. Evident că imunitatea de turmă este valabilă, dar doar dacă este o imunitate naturală, a celor care au trecut prin boală, nu a celor vaccinați, care, iată, au ajuns răspândacii Covid.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *