Valoarea unei Campioane

Președintele Fundației – dl. Iulian Crețu, campioana Simona Halep și pictorița Ioana Dascălu
Președintele Fundației – dl. Iulian Crețu, campioana Simona Halep și pictorița Ioana Dascălu

În urmă unor propuneri primite din partea membrilor fundaţiei noastre, care nu numai că te stimează dar prin tot ceea ce faci, prin tot ceea ce spui, şi mai ales prin tot ceea ce năzuieşti să realizezi, te conduce la ceea ce se cheamă valoarea completă a adevăraţilor oameni.

În numele lor, a celor 1650 de membri ai fundaţiei îţi spunem din tot sufletul: Îţi mulţumim că exişti. În acelaşi timp, mulţumim părinţilor tăi care te-au crescut şi educat din tot sufletul pentru tot ce ţi-au dăruit. Ne  rugăm la Dumnezeu să-ţi dea sănătate, putere de muncă, puţin noroc şi tot ceea ce îţi doreşti pentru ţine şi cei dragi ţie.

În seara zilei de 09 iulie 2014, Biroul de Conducere al fundaţiei format din prof.univ.dr.-Preşedintele Academiei Române, Ionel Haiduc-Preşedintele nostru de Onoare. Prof. univ. dr. Iulian Creţu-Preşedintele Fundaţiei şi prof. univ. dr. Mihai Golu, Vicepreşedinte, ţi-au acordat titlu de MEMBRU de ONOARE AL FUNDAŢIEI. În grupul ambasadorilor pentru turismul românesc din care faci parte şi tu, “îl ai coleg” pe marele violinist Alexandru Tomescu, primul nostru membru.

Te felicităm pentru această distincţie şi încă odată îţi urăm în numele lor să-ţi dea Dumnezeu şi tot ce îţi lipseşte bine.

PREŞEDINTE FUNDAŢIE                                           VICEPREŞEDINTE
Prof. univ. dr. Iulian CREŢU                            Prof. univ. dr. Mihai GOLU

FUNDATIA NATIONALA HENRI COANDA PENTRU SPRIJINIREA

TINERILOR SUPRADOTATI

One comment

  1. Chiar vreți să știți opinia mea despre lucrul ăsta? Hmm..credeam că ați înțeles cine am fost, sunt și voi rămîne mereu Amy Neagoe, în numele unei integrități despre care am învățat la ultimul meu Master în Diplomație și în Relații Economice Internaționale și pe care eu nu l-am întîlnit nici măcar o singură dată în anii ăștia, în Romînia: astfel, în străinătate s-au văzut campioni care au refuzat premii acordate de către politicienii lor hoți și altele de genul ăsta, dar despre Academia Romînă s-au auzit cu puține excepții în ultima vreme, doar lucruri proaste. Asrfel, mă tem că marea tînăeă campioană Eomîncă, oricît de bună ar fi la dat cu mingea pe terenul de zgură, nu este nicidecum o profesionistă în realul sens al termenului(termen al cărui înțeles e cunoscut de către orice Academie în lume) . Și nici nu va fi se pare, dar va rămîne ceea ce este întotdeauna: o țărăncuță lipsită de etică și fără coloană vertebrală. Asta să fie Rom]âînia Academic construită despre care eu am învățat întîi în multele mele facultăți neplătite, invidioșilor, apoi în studiile mele de 2 ani și jumătate la zi, în Academie??????????

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *