Valhalla – Fapt sau fictiune


Foto:(Valhalla -Max Brückner 1896)

In religia strabuna nord-germanica se spunea ca daca un razboinic care va muri in lupta , va pleca intr-un loc numit Valhalla.In acel loc isi va petrece toate zilele.Dimineata se va lupta in batalii ,iar noaptea va fi recompensat.Majoritatea recompenselor consta in placeri erotice cu frumoasele Valkyrii.

Aceasta legenda nu e unica in Wotanism,dar este gasita si in alte religii vechi.De exemplu,Islamul invata pe toti cei care isi vor da viata pentru Allah vor fi recompensati cu 70 de virgine in paradis.

Deci, ce inseamna Valhalla si cum trebuie vazuta in lupta impotriva genocidului nostru ?

Punctul forte este reincarnarea pe pamant.Bataliile zilnice reprezinta incarnarea succesiva pe pamant.Valkyriile reprezinta recompensa ,pentru ca frumusetea femeilor sunt cele mai dorite si motivate recompense pentru un tanar luptator.

Haideti sa exploram daca invataturile stramosilor nostri au valoare si sunt valide in epoca asta disperata.Mai intai as dori sa clarific cateva cuvinte.Tot ce exista compune o forta electromagnetica ,moderate de lungimi de valuri si vibratii.Asta include si structura atomica,forma biologica de viata si ganduri sau idei.

In misterele stravechi modelele energiei care produc ganduri erau numite suflete pentru ca modelele energiei electromagnetice nu pot exista in afara fara o forma biologica de viata.De asta pentru fiecare din randurile care o sa le scriu mai jos ,voi folosi termenul ‘suflet’ si ‘model’ impreuna sau intercalat.Energia binenteles e nemuritoare,doar ca-si poate schimba forma.

In acord cu religia Wotanista(Odinista) si cu Misterele, inaintea mortii a trupului nostru fizic,sufletul nostru alege sa se intoarca in Asgard,care inseamna mintea cosmica,simbolizand Tatal/Zeul cel Mare sau va alege sa se duca in Valhalla,ceea ce inseamna reincarnarea in alt ciclu al bataliei pe pamant.

Aceste modele de suflete care navigheaza prin viata fara sa lupte sunt numiti Thrali.Dupa moartea lor fizica se spune ca sunt dizolvati intr-o energie fara forma sau ganduri.Acesta este iadul sau Gradina Iadului,in religia nordica.

Zeul/Tatal cel Mare uraste sufletul care refuza sa lupte.Chiar intr-un mesaj codat in Biblie,in capitolul trei, „Dumnezeu” doreste ca muritorii ,fie ca e frig sau cald,daca esti un las te voi scuipa.Cititorii ar trebui sa se ingrijoreze ,cand crestinii au ucis,torturat si ucis adeptii lui Wotan si au codat Misterele in biblie,in special in biblia Regelui James.

Ideea este ca mintea cosmica,compilatia dintre modelul electromagnetic al universului nu va tolera Thrali care refuza sa lupte.

Zeul/Tatal cel Mare nu simte frica.El a creat leii sa manance mieii,lupii sa manance cerbii,vulturii sa manance vrabiile,si rasele de barbati sa se bata pentru femei,teritorii,putere si viata.Luptele nu sunt nici bune nici rele.Sunt doar planurile Zeului cel Mare.Un om care va refuza planul Zeului va pieri.In ciclul sufletului-model,razboinicii castiga iar Thralii sunt distrusi,ori in ciclul asta ori in altul.

Cativa se intreaba,oare acest lucru inseamna nici o recompensa fizica pentru luptatorii de pe pamant ? Si femeile se intreaba daca sunt condamnate sa fie recompense pentru martiri ? Hai sa ne uitam la legea Naturii si la invataturile ale Misterelor.

In acord cu Misterele de fiecare data cand sufletul se intoarce aduce cu el mai multe memorii din reincarnarile trecute.Deci asta este o recompensa in corpul fizic al razboinicului.Sub legea Naturii omul superior trebuie sa respire cu multe femei ,iar Thralii nu ar trebui sa respire deloc.Deci totul merge conform planului lui Wotan si a legilor Naturii.

Pentru femei,corpul fizic reflecta sufletul.Evolutia,reincarnarea femeii va culege mai multa frumusete trupeasca.Si in lumea naturala nimic nu face o femeie fericita decat sa fie dorita de un mare razboinic,deci rolul Valkyriei va fi si el rasplatit.

Crezurile astea sunt motivul pentru care Vikingii nu aveau frica de moarte,fie in lupte ,fie in calatoriile pe apa.Ei au fost creatorii emotiei pentru Zeul cel Mare in drumul spre Valhalla.Erau leii lui Wotan,lupii si vulturii , in forma umana.

Azi ca descendenti din poporul nordic,nimic nu e mai important decat sa privim spre radacinile noastre,incluzand religia straveche.

De cand mixajul intre rase este de neevitat,urmand un genocid,poate ar trebui sa stim daca aceasta distrugere incalca planul Zeului cel Mare.

Poate cele 14 cuvinte „Noi trebuie sa ne asiguram existenta poporului nostru si un viitor pentru copiii albi” e o comanda divina a Zeului cel Mare , mintea cosmica,creatorul sufletului electromagnetic al universului ?

Se pare ca exista un motiv pentru moartea rasei noastre ?
Haideti sa ne amintim de legea Naturii,sunt munca Zeului cel Mare.Si prima lege a Naturii este conservarea rasei noastre.Acum dute si indeplineste cele 14 cuvinte,sa nu-ti fie frica de nimic.Nici de inchisoare,nici de barfa invidiosilor,nici macar de moarte.

Asta doar daca nu vrei sa ii faci prosti si mincinosi pe stramosii tai.Tine minte: Victoria si Valkyriile sunt sigur recompensele noastre,in ciclul asta sau in altul.

37 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU