Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATEȘTIRI BUZAU

Val de infractiuni comise de nepotii lui Gelu Duminica: homosexualul „Sonia” a fost prins fara permis / o biata fetita s-a ales cu capul spart!

Rubrica specială "Nepoții lui Gelu Duminică"

sonia ferrari

Sonia Ferrari, nepoata lui Nicolae Guță, a fost oprită în trafic de polițiști, în zona Bulevardul Pierre de Coubertin, duminică.

Ea conducea un autoturism fără a deține permis de conducere, conform unor surse.

În acest moment, femeia se află la Secția 9 Poliție pentru audieri și i se va întocmi dosar penal pentru conducere fără permis, conform blogului Veghe Patriei.

Știrea nr.2: Scandal în cartierul Dorobanți din orașul Buzău, cu țipete și sânge pe asfalt.

O fetiță a primit o piatră în cap.

A fost chemată ambulanța, fetița are capul spart și a pierdut mult sânge.

Martor: „A fost un conflict între două grupuri de copii în fața Liceului Marghiloman. Nu știu de la ce s-au luat. Români cu rromi. S-a ajuns la pietre aruncate dintr-o parte în alta. O piatră aruncată de un rrom a nimerit o fată în cap. Destul de grav. Până a venit ambulanța i-a curs mult sânge. A ajuns și poliția, inclusiv cei de la criminalistică”.

DETALII AICI: Scandal provocat de “nepoții lui Gelu Duminică” la Buzău / Țipete și sânge pe asfalt! Martor: “O piatră aruncată de un puradel a nimerit o fată în cap”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.