Vaccinul promovat de Bill Gates în Africa a omorât mai mulți copii decât boala pe care încearcă s-o vindece

Oricine apără programul de vaccinare al lui Bill Gates sau al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) trebuie să explice acest studiu:

Mogensen et al din 2017. Înainte de 2017, nici Ministerul Sănătății din SUA și nici OMS nu au efectuat niciodată genul de studii pentru vaccinați / nevaccinați (sau placebo) necesare pentru a stabili dacă vaccinul DTP (împotriva Difterie, pertussis și tetanus) produce de fapt rezultate benefice pentru sănătate.

Vaccinul DTP a fost sistat în SUA și în națiunile occidentale în anii 90, în urma a mii de rapoarte de deces și leziuni cerebrale.

Însă Bill Gates și surogatii săi, GAVI (Alianța pentru Vaccinare) și OMS, au făcut ca DTP să fie o prioritate pentru sugarii africani. Guvernul danez și Fundația Novo Nordisk au comandat acest studiu unei echipe formată din cei mai importanți experți din lume despre vaccinarea africană.

Citiți și:  OMS dezvăluie genocidul ce se va produce în urma vaccinării anti-covid

Cele mai importante două nume, Drs. Soren Mogensen și Peter Aaby, sunt ambii susținători ai vaccinării. Dar ei au fost șocați când au examinat ani de date dintr-un așa-numit „experiment natural” din Guinea Bissau, unde 50% dintre copii mor înainte de vârsta de cinci ani.

În acea națiune din Africa de Vest, jumătate dintre copii au fost vaccinați cu vaccinul DTP la trei luni și cealaltă jumătate la șase luni. Dr. Mogenson și echipa sa au descoperit că fetele vaccinate cu vaccinul DTP au murit de 10 ori mai mult decât copii nevaccinați.

În timp ce copiii vaccinați au fost protejați de difterie, Tetanus și Pertussis, ei erau mult mai sensibili la alte boli mortale decât copiii nevaccinați.

Citiți și:  Vaccinul ar trebui mai întâi testat pe politicieni. Dacă supraviețuiesc, vaccinul este sigur. Dacă nu, atunci țara este în siguranță

Aparent, vaccinul le-a compromis sistemul imunitar. Datorită Gates, DTP este cel mai popular vaccin din lume.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

598 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile