“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Vaccinul Pfizer. Experți israelieni: Informațiile au fost INCORECTE

Vaccinul de la Pfizer scaled 1

Medicii israelieni au stabilit că vaccinul Pfizer nu afectează capacitatea femeilor de a rămâne însărcinate. „Studiul nostru arată încă o dată că zvonurile care circulă pe internet, potrivit cărora acest ser ar reprezenta un pericol pentru femeile ce-și doresc copii, sunt complet nefondate”, scriu cercetătorii în lucrarea lor de cercetare publicată pe medRxiv.

Vaccinurile dezvoltate de Pfizer și Moderna reprezintă proteine ce conțin fragmente din ARN-ul virusului SARS-CoV-2. Ele pătrund în celulele umane, obligându-le să producă numeroase fragmente din stratul proteic al coronavirusului. Nu fac nici un rău: dezvoltă doar imunitate.

Ambele vaccinuri s-au dovedit a fi foarte eficiente, iar medicii israelieni sub conducerea lui Miriam Safray au dorit să afle cât de reale sunt zvonurile legate de unul dintre efectele secundare ale vaccinului Pfizer: scăderea fertilității la femei.

Studiul lor a implicat 47 de femei care au fost inseminate artificial la clinica Universității din Ierusalim în perioada februarie-mai a acestui an și care au primit vaccinul în același timp. S-au făcut analize, s-au prelevat probe.

La final s-a costatat că nu au existat modificări semnificative în ceea ce privește buna funcționare a aparatului de reproducere al femeii. Safray și colegii ei speră că, astfel, rezultatele studiului lor vor convinge multe femei că zvonurile nu au nicio legătură cu realitatea și că trebuie să asculte de recomandările medicilor și epidemiologilor.

Sursa: dcbusiness.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.