“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

“Vaccinul” covid RNAm nu este un vaccin

COVID vax ingredients

,,Vaccinul” covid RNAm nu este un vaccin

Vaccinul covid NU este un vaccin. Repet: nu este un vaccin. Este multe lucruri, dar nu un vaccin. Trebuie să ne trezim la faptul că înșelăciunea COVID a accelerat rapid aspectele tehnocratice și transumaniste ale Noii Ordini Mondiale (NWO) până la punctul în care oamenii se aliniază orbește pentru a fi injectați cu un „tratament” care este, de asemenea, un dispozitiv chimic, un sistem de operare, un agent de producere a agenților patogeni sintetici și chimici. Acest nou vaccin COVID este un tip complet nou de tehnologie, potențial chiar mai periculos decât vaccinul mediu toxic. În acest articol, vom explora mai în profunzime ce este acest vaccin ARNm.

Doctorandul David Martin și medicul Judy Mikovits expun modul în care așa-numitul vaccin COVID nu este un vaccin

Ascultați acest scurt extras în care sunt prezenți doctorandul David Martin și medicul Judy Mikovits (care au fost amândoi foarte sinceri până acum în dezvăluirea plandemiei COVID) care vorbesc cu Robert Kennedy Jr. și avocatul Rocco Galati, care reprezintă un grup de libertate canadian care dă în judecată guvernul pentru întreaga înșelătorie COVID. David Martin face câteva puncte extrem de importante despre modul în care nu putem eticheta cu exactitate dispozitivul pe care Moderna și Pfizer îl împing ca un vaccin, deoarece atât din punct de vedere medical, cât și legal, nu este un vaccin.

Acesta nu este un vaccin … folosind termenul de vaccin pentru a strecura acest lucru sub scutiri de sănătate publică … Acesta este un ARNm ambalat într-un plic de grăsime care este livrat către o celulă. Este un dispozitiv medical conceput pentru a stimula celula umană să devină un creator de agenți patogeni. Nu este un vaccin! Vaccinurile sunt de fapt un termen definit legal … în conformitate cu legislația în domeniul sănătății publice … în conformitate cu standardele CDC și FDA, un vaccin trebuie să stimuleze în mod specific atât imunitatea în interiorul persoanei care îl primește, dar trebuie, de asemenea, să perturbe transmiterea … catena de ARNm care intră în celulă nu trebuie să oprească transmisia. Este un tratament. Dar dacă ar fi discutat ca tratament, nu ar primi urechea simpatică a autorităților de sănătate publică, pentru că atunci oamenii ar spune „Ce alte tratamente există?

Utilizarea termenului de vaccin este lipsită de convingere. Moderna a fost o companie de chimioterapie pentru cancer, nu un producător de vaccin pentru SARS … dacă am spus că vom oferi oamenilor chimio profilactic pentru cancerul pe care nu-l au, ai fi râs dintr-o cameră, pentru că este o idee stupidă. Exact asta este! Acesta este un dispozitiv mecanic, sub forma unui pachet foarte mic de tehnologie, care este introdus în sistemul uman pentru a activa celula pentru a deveni un sit de fabricare a agenților patogeni.

  Singurul motiv pentru care termenul [vaccin] este folosit este abuzul din cazul Jacobsen din 1905, care a fost denaturat de când a fost scris. Dacă am fi sinceri cu acest lucru, l-am numi de fapt așa cum este: este un dispozitiv chimic patogen, care este de fapt menit să dezlănțuie o acțiune de producere a agentului patogen chimic în interiorul celulei. Este un dispozitiv medical, nu un medicament, deoarece îndeplinește definiția CDRH [Centrul pentru dispozitive și sănătate radiologică] a unui dispozitiv.

 Este făcut pentru a vă îmbolnăvi … 80% dintre persoanele care sunt expuse la virusul presupus [SARS-Cov-2] nu prezintă deloc simptome … 80% dintre persoanele care se injectează în acestea au un eveniment advers clinic. Sunteți injectat cu o substanță chimică pentru a induce boala, nu pentru a induce un răspuns imuno-transmisiv. Cu alte cuvinte, nimic din asta nu vă va împiedica să transmiteți mai departe. Este vorba despre a te îmbolnăvi și a avea propriile celule ceea ce te îmbolnăvește ”.

Judy Mikovits, de asemenea, intervine la acest lucru:

,,Este un agent patogen sintetic. Au injectat literalmente această parte patogenă a virusului în fiecare celulă a corpului … poate provoca direct scleroză multiplă, boala Lou Gehrig, boala Alzheimer … poate provoca cancer accelerat … asta are expresia acelei bucăți de virus … se știe că o face de zeci de ani.”

Vaccinul COVID este un sistem de operare, spune Moderna

Vaccinul COVID ARNm este un sistem de operare care vă poate programa ADN-ul și, prin urmare, vă poate programa la nivelul esențial al ființei dvs. Este o exagerare? Nu, nu este. Moderna afirmă pe site-ul lor că platforma lor de tehnologie RNAm este un „software al vieții” și „funcționează foarte mult ca un sistem de operare pe computer”. Aceasta este direct de pe site-ul lor web: https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

software of life

,, Este conceput astfel încât să poată fi conectat și redat interschimbabil cu diferite programe. În cazul nostru, „programul” sau „aplicația” este medicamentul nostru ARNm – secvența unică de ARNm care codifică o proteină.”

Planul de joc: transformarea fiecărui om într-un nod digital în grila de control

Ne mutăm rapid în lumea transumanismului, unde corpurile noastre biologice naturale sunt deturnate și infiltrate cu părți sintetice, începând de la nivelul nanoparticulelor. Controlerele NWO doresc să descarce un fel de sistem Microsoft Office sau software în corpul și creierul dvs. și să vă conecteze la cloud JEDI și / sau Amazon-CIA, astfel încât să poată avea acces direct la creier. Apoi, pot lansa „vaccinuri” care nu sunt vaccinuri pentru a vă actualiza continuu, la fel cum software-ul computerului primește actualizări regulate. Virușii, reali sau nu, și vaccinurile, reale sau nu, sunt doar mijloace pentru atingerea acestui obiectiv.

 Transformarea oamenilor în mărfuri prin intermediul monedei de credit social

Alison McDowell rezumă actuala cale transumanistă NWO cu cea mai mare probabilitate de mai jos, care implică credit social, 5G, Smart Grid și AI (Inteligența Artificială) pentru a induce conformitatea la nivel planetar:

,, În cadrul sistemului tech-no-logic, se va cere respectarea totală. Comportamentul aprobat devine monedă, simbolizat pe blockchain și monitorizat de senzori și AI. Ne antrenează pentru un viitor în care ne întrecem unii cu alții pentru a vedea cine este cel mai bine punctat, cel mai docil. A supraviețui va însemna să te conformezi condițiilor stridente ale acordurilor financiare psihopatice. Pentru a obține datele necesare pentru a verifica revendicările încorporate în tranzacții „plătite pentru succes”, mama noastră, pământul, trebuie refăcută ca o închisoare digitală geo-împrejmuită folosind 5G și constelații de sateliți. Toate datele dvs. vor fi adăugate la „înregistrarea permanentă” pentru a evalua valoarea dvs. ca și capital uman pentru portofoliile investitorilor. Miliardarii prevăd un viitor în care libertatea este un privilegiu limitat la ei înșiși, la funcționarii lor și la roboții pe care îi controlează. Fiți siguri că AI păstrează deja filele, iar notarea creditelor sociale este în plină desfășurare.”

Este un viitor sumbru, însă nu este bătut în piatră. Sunt de acord din toată inima cu McDowell că NU trebuie să acceptăm acest lucru ca pe soarta noastră sau să experimentăm o linie temporală atât de dureroasă DACĂ ne putem trezi rapid și să ne schimbăm. Cu toate acestea, trebuie mai întâi să acceptăm că aceasta este calea probabilă pe care mergem. Ne place sau nu, aceasta este traiectoria actuală. Cum o schimbăm? În primul rând, privind în interior. Pentru a ne schimba pe noi înșine, trebuie să ne schimbăm lumea interioară și să ne schimbăm percepția și, prin urmare, să ne schimbăm realitatea:

Acest viitor planificat NU este însă preordonat. Remediul lui Trudell? Schimbați percepția noastră asupra realității prin non-cooperare activă. Manifestați în inimile, mințile și acțiunile noastre lumea pe care o dorim. Acolo unde inginerii se deconectează, reconectați-vă cu intenție; nu numai unul cu celălalt, ci cu TOATE relațiile noastre și pământul și ființele spirituale care există dincolo de simțurile noastre. Trebuie să ne sincronizăm pentru a schimba realitatea vibrațională și că puterea există în noi ca și copii ai pământului.”

Aceasta nu este o discuție aerisită, ci mai degrabă o realizare că participăm la co-crearea unei lumi de coșmar, permițând percepției noastre să fie programată pentru a produce NWO. Ei ne folosesc energia pentru a o face! Pentru a ne revendica suveranitatea, trebuie să ne recuperăm percepția prin descompunerea programării care a fost inserată în noi.

Gânduri finale: un instrument tehnocratic, transumanist

Este vital să știm și să le spunem altora că actualul vaccin ARNm COVID nu este un vaccin. Acest lucru nu se datorează doar faptului că numirea acestuia ca vaccin conferă imunitate legală Big Pharma de daune, ci și din toate motivele enumerate mai sus.

Aceste dispozitive sunt concepute pentru a vă reprograma la nivelul fundamental.

Nu sunt vaccinuri, nu sunt medicamente și, în opinia mea, nu sunt tratamente sau medicamente. Oricât de înfricoșători sunt acești termeni, aș merge dincolo de numirea lor doar de dispozitive chimice, sisteme de operare, agenți patogeni sintetici și dispozitive de producere a agenților patogeni chimici, care sunt deja termeni iluminatori și suficient de oribili. Le-aș numi instrumente tehnocratice, transumaniste, pentru a-ți schimba permanent genetica și a te transforma într-un om sintetic. Acestea simbolizează cât de repede se manifestă agenda NWO în realitatea noastră fizică și sperăm, un apel de trezire către toată lumea pentru a depune eforturi mai mari pentru a opri această agendă întunecată și nefastă, în timp ce mai este încă timp. – sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.