MEDICALNOUTATI

Vaccinul Covid ajunge prin laptele matern în corpul bebelușului

Încă o ”Teorie a Conspirației” validată în Lancet: Vaccinul Covid ajunge prin laptele matern în corpul bebelușului. "ARNm din vaccin nu rămâne la locul injectării, ci se răspândește sistemic și este ambalat în veziculele extracelulare ale laptelui matern”

184492.jpg 888x541 1

Association of American Physicians & Surgeons (Asociația Medicilor și Chirurgilor Americani) a distribuit un studiu din The Lancet, publicat pe 19 septembrie 2023, care demonstrează că „ARNm-ul din vaccinul COVID-19 nu rămâne la locul injectării, ci se răspândește sistemic și este ambalat în veziculele extracelulare ale laptelui matern”.

Citiți și EXCLUSIV. Vaccinurile anti-Covid SUNT CONTRAINDICATE GRAVIDELOR și mamelor care alăptează. Aflați aici DE CE. Opinia unui medic specialist adresată Societății de Obstetrică și Ginecologie din România

Studiul menționează că „femeile care alăptează au fost în mare parte excluse din majoritatea studiilor clinice privind vaccinurile. Prin urmare, au fost efectuate cercetări limitate cu privire la distribuția sistemică a ARNm din vaccin în timpul alăptării și pentru a se descoperi dacă acesta este excretat în laptele matern (LM). Am evaluat dacă ARNm din vaccinul anti-COVID-19 este detectabil în laptele matern după vaccinarea mamei și am stabilit activitatea potențială a acestuia de translație.

Metode

Am colectat probe de LM de la 13 femei care alăptează, sănătoase, postpartum, înainte și după vaccinarea ARNm anti-COVID-19. ARNm din vaccin în LM și în veziculele extracelulare (EV) ale LM a fost testat folosind [metoda] Droplet Digital PCR cantitativ și au fost evaluate integritatea și activitatea translațională a acestuia.

Constatări

Dintre 13 femei care alăptau și care au primit vaccinul (20 de expuneri), cantități de urme de ARNm au fost detectate în 10 expuneri la până la 45 de ore după vaccinare. ARNm era concentrat în EV LM [veziculele extracelulare ale laptelui matern]; cu toate acestea, aceste EV-uri nu au exprimat proteina Spike SARS-COV-2 și nu au indus expresia acesteia în linia celulară HT-29. Analiza legăturii sugerează că integritatea ARNm a vaccinului a fost redusă la 12-25% în LM.

Interpretare

Descoperirile noastre demonstrează că ARNm din vaccinului anti-COVID-19 nu este limitat la locul de injectare, ci se răspândește sistemic și este ambalat în EV LM. Cu toate acestea, deoarece sunt prezente doar urme și lipsește o activitate translațională clară, credem că alăptarea post-vaccinare este sigură, în special la 48 de ore după vaccinare. Cu toate acestea, deoarece nu se cunoaște doza minimă de vaccin ARNm care poate provoca o reacție imună la sugarii de < 6 luni, [este necesar ca] un dialog între mama care alăptează și furnizorii de asistență medicală să abordeze considerentele beneficiu/risc ale alăptării în primele două zile după vaccinarea mamei.”

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.