Vaccinul ar trebui mai întâi testat pe politicieni. Dacă supraviețuiesc, vaccinul este sigur. Dacă nu, atunci țara este în siguranță

Autorarea poloneza, Monika Wisniewska, sugerează că „Vaccinul ar trebui testat mai întâi pe politicieni. Dacă supraviețuiesc, vaccinul este sigur. Dacă nu, atunci țara este în siguranță ”.

Pare o glumă, dar nu este. Este extrem de grav. S-ar putea să doriți să adăugați la această propunere foarte sensibilă că primul care a fost vaccinat cu propriul său vaccin Moderna care modifică genomul uman, ar trebui să fie imperios țarul vaccinurilor, Bill Gates. Dar nicio fabricație specială pentru domnul Gates. Adevăratul. Controlat de onorabili virologi independenți, imunologi și biologi specializați în ADN.

Dacă domnul Gates „supraviețuiește” fără niciunul dintre efectele secundare devastatoare (sau efectele principale), suferite de primii 45 de voluntari sănătoși pentru vaccinul său (toți trebuiau spitalizați cu daune grave asupra sănătății), poate începe testarea acestuia pe un populație mai mare (în prezent planificată pentru 4.000 de voluntari sănătoși) – și atunci numai vaccinul special care modifică ADN-ul ar trebui să devină obiectul unei campanii de informare obiective, spunând populației în general și în special celor care sunt potențial interesați să-și modifice ADN-ul pentru totdeauna, ce Covid -19 vaccinarea cu inocularea Moderna înseamnă și implică.

Apoi, ar trebui să devină deschis pentru cei care doresc în mod voluntar să-și modifice genomul, cu deplina știință că orice efect ulterior ar putea rezulta din acesta, NU POATE fi corectat vreodată și modificările ADN ar putea fi transmise generațiilor următoare și următoare.

În afară de aceasta, există un scepticism ridicat în rândul oamenilor din întreaga lume cu privire la orice vaccin Covid-19. Pentru cateva motive. Poate mai întâi, pentru că într-adevăr nu este nevoie de un vaccin. Există și alte remedii binecunoscute care se pot vindeca și s-au dovedit eficiente în vindecarea noului coronavirus, în special hidroxiclorochina (cunoscută de cel puțin 60 de ani și utilizată cu succes pentru combaterea malariei și recent utilizată la fel de bine împotriva Covid-19) și a cloritului de sodiu (NaCIO), cel mai bine administrat conform unei formule medicale supravegheate. Și mai sunt și alții, cum ar fi Interferonul beta-1a dezvoltat de cubanez. China a folosit hidroxiclorochină și interferon beta-1a și combinații ale acestora, precum și alte medicamente non-vaccinale pentru a combate și controla cu succes și rapid SARS-2-NoV (Covid-19).

Cu toate acestea, ambele medicamente foarte eficiente, hidroxiclorochina și NaCIO au fost interzise în SUA și în majoritatea țărilor UE – interzise sub sancțiuni medicilor care le folosesc – în favoarea vaccinurilor care nu sunt încă cunoscute – vaccinuri care promit să devină un -multi de miliarde de dolari. Imaginați-vă, ce lume am devenit! Nu e de mirare că oamenii devin suspicioși.

Potrivit unui sondaj Axios-Ipsos, publicat de RT la 29 septembrie 2020, bazat pe mai mult de 1.000 de adulți americani participanți, mai mult de 50% dintre respondenți au spus că NU vor lua un vaccin – niciun vaccin covid – chiar dacă ar fi plătit în SUA 100 $; 44% au declarat că vor accepta vaccinul dacă li se va oferi un stimulent de 100 USD. Motive au legătură cu neîncrederea în politicieni și în anumite persoane care promovează vaccinarea „über alles” – și au un interes personal.

Alte motive includ viteza de urzeală prin care CDC și în special dr. Fauci de la NIAID / NIH – co-țarul vaccinării – vor să împingă vaccinul asupra oamenilor. Nu ajută nici CDC și NIAID / NIH să aibă interese în vaccinuri, deoarece dețin sute de brevete și produc milioane de vaccinuri. Covid a servit la politizarea puternică a vaccinărilor, în special, dar nu exclusiv, a vaccinărilor Covid-19 – și la generarea nu numai a unui stimulent enorm al profitului pentru produsele farmaceutice și a acționarilor acestora, ci pentru a le oferi o bonanță „durabilă” în deceniile următoare știința știe și ne spune că virușii corona nu dispar – la fel ca virusurile gripale (de asemenea, un tip de virus corona) – și vaccinările trebuie repetate anual.

Aceasta este starea lucrurilor din Statele Unite. În Europa, nu am publicat încă astfel de anchete, din câte știu eu, dar scepticismul anti-covid al vaccinului este cel puțin la fel de mare în Europa ca și în SUA, dacă nu chiar mai mare. Cei mai mulți rezistenți la vaccinul covid spun că vor refuza vaccinarea până la capăt sau, dacă nu ar exista cu adevărat nicio cale de ieșire, ar prefera să fie vaccinați de un vaccin anticovid rus, chinez sau cubanez, decât unul din vest. Acesta este nivelul de încredere pe care l-au lăsat politicienii occidentali perfid.

Ceea ce propune Monika Wisniewska, politicienii în primul rând și în funcție de rezultate, oamenii în continuare. Aceasta ar putea fi o ieșire elegantă – întotdeauna, dar întotdeauna, cu condiția ca politicienii să primească exact același vaccin injectat în braț ca populația în ansamblu – și că vaccinurile sunt lipsite de orice nano-cip sau tehnologie de digitalizare similară. Întrucât încrederea în politicienii occidentali este cea mai scăzută, aceasta ar trebui să fie monitorizată independent de onorabili oameni de știință non-mainstream.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.