VACCIN CONTROVERSAT: AR PUTEA VINDECA „AUTOSATISFACEREA” IN RANDUL ADOLESCENTILOR, SPUN EXPERTII

Un nou vaccin controversat dezvoltat de o companie farmaceutică din Utah ar putea preveni sau chiar vindeca masturbarea la adolescenți, cred specialiștii.

Agape International, o companie farmaceutică bazată pe credință creștină susține că a dezvoltat în sfârșit un vaccin care îi va ajuta pe adolescenți să își controleze îndemnurile sexuale și îi va ajuta să se concentreze asupra abstinenței până la căsătorie.

Masturbarea cronică este cauza principală a mai multor afecțiuni, cum ar fi surditatea și orbirea prematură, precum și chelia care au avertizat experții de ani buni.

„Masturbarea sau imoralitatea sexuală este unul dintre cele mai mari riscuri pentru sănătate ale societății moderne și poate conduce tinerii spre dependența de droguri, furtul și, în unele cazuri, crima”, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al Agape, James Hyde.

Purtătorul de cuvânt al Agape International, James Hyde, a explicat că aproximativ 90% dintre adolescenți suferă de masturbare cronică, o afecțiune care obligă subiecții să se masturbeze de până la 36 de ori pe zi și poate duce la surditate prematură, orbire, precum și dependență de droguri, furt și chiar omor.

În ultimii ani, o serie de studii au confirmat că masturbarea este o practică de poartă care poate duce la dependența de droguri, ascultarea de metale grele, practici rituale satanice și a dus chiar, în câteva cazuri rare documentate, la moarte prin arderea umană spontană.

„Auto-violul auto-erotic, cunoscut și sub numele de masturbare, este probabil cauza principală a celor mai multe războaie istorice, pornografie pe internet, rate mari de homosexualitate la nivel mondial și chiar încălzire globală”, a avertizat CEO-ul Agape, John B. Wilder, în timpul unui recent adunarea actionarilor.

Potrivit unui studiu al Organizației Mondiale a Sănătății din 2017, aproximativ 2 miliarde de adolescenți suferă de masturbare cronică, o afecțiune care poate duce la surditate și orbire prematură, precum și chelie.

Pentru cei ce nu si-au dat inca seama …acest articol este un pamflet.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *