VA RUGAM VOTATI! Buzăul se luptă pentru titlul de cel mai bun barman din lume!

bz1

Echipa de barmani a O’Brothers Social Pub din Buzău a ajuns aproape de finala concursului internațional de preparare cockteiluri – De Kuyper Barfight 2016. Competiția se desfășoară online și se adresează barmanilor din întreaga lume, conform BuzauOficial.ro.

În competiția internațională De Kuyper Barfight 2016 se luptă 20 de echipe de barmani din toată lumea. Trei dintre acestea sunt din Cluj iar una din Buzău. Echipa din județul nostru este formată din buzoianul Ionuț Oprea și vrâncenii Tiberiu Marchitan și Grigore Lungu. Cei trei au ajuns aproape de finala concursului după ce s-au filmat în timp ce au preparat un Cocktail Mouthwatering.

Meseria de barman este una solicitantă, însă văzută adesea de ceilalți ca fiind una ușoară. Cei care se dedică acestui job reușesc să-l transforme într-un adevărat spectacol, astfel încât, competiția internațională De Kuyper Barfight 2016 vine să-i aducă laolaltă pe cei mai talentați barmani din lume.

Prima provocare lansată de concurs a constat în realizarea unui clip de maxim 2 minute în care echipa prepară un cocktail. În urma acesteia, juriul a ales cele 20 de echipe.

„Cele mai bune echipe de barmani din Europa s-au alăturat competiției Bar Fight 2016! Sarcina ta este să decizi care echipă este pregătită sa facă față ultimei provocări: mare finală. Pentru a te ajuta să alegi echipa, toate echipele au creat un cocktail care îți lasă gura apa, pe care îl prezintă într-un filmuleț inspirat, special pentru tine. Votează echipa ta preferată și vei putea câștiga o mulțime de premii” – informează organizatorii.

Pentru a ajunge în etapa mondială, care va avea loc în luna mai la Rotterdam, echipele au nevoie de cât mai multe voturi. Din cele 20 selecționate, vor participa doar 5. De asemenea, cei care votează pot să câștige o geantă cu ustensile de păr, marca De Kuyper.

Echipa O’Brothers Social Pub din Buzău poate fi votată pe site-ul competiției disponibil AICI până in ziua de 8 aprilie.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *