“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
OPINII

Va pasa de copii vostri? Atunci NU ACCEPTATI “REFUGIATI” TERORISTI in Romania! Atacurile teroriste sunt o nimica toata pe langa ce va urma!

rfr1

Exista o agenda ascunsa a celor ce controleaza din umbra totul. Refugiatii sunt introdusi cu forta in Europa de Masonerie pentru a distruge identitatea europenilor. Cu alte cuvinte, plozii proveniti din cupluri mixte (europeni-arabi) sunt metisi si mult mai usor de controlat deoarece au un IQ scazut.

Am sesizat destul de multe probleme cauzate de imigranti in Romania. Inclusiv faptul ca SRI a prins doi sirieni STUDENTI LA MEDICINA IN CLUJ pe care i-au expulzat in Germania, unde aveau cetatenie, pentru “simplul fapt” ca aderasera la ISIS (detalii aici).

Va inchipuiti cum va arata Romania daca vom accepta refugiati? Va amintiti de atacurile teroriste in Europa si violurile in masa comise in Germania (si nu numai) de acesti “refugiati” bagati cu forta pe gatul europenilor? Detalii aici.

Un recensamant din 2005 arata ca 2% din populatia planetei consta in femei albe viitoare mame sau mai tinere. Rasa alba este pe cale de disparitie!

VEZI SI: 39 de REFUGIATI gasiti ascunsi intr-o padure din ROMANIA! De ce s-a tinut SECRET?

Aceasta a fost ucisa de catre o coalitie intre evrei, crestini, politicieni oportunisti, moguli media, intelectuali, feministe si alti lasi. Cei care au ramas sunt terorizati, integrati cu forta, spalati pe creier pentru a avea copii cu alte rase si contopiti de catre celelalte rase.

Daca este sa privim rasa alba ca pe un organism, atunci aceasta este pe cale de disparitie. Putinii dintre noi care rezista impotriva genocidului sunt ultimele celule in viata ale acestui organism.

Nu stiu cati dintre voi vor lua in serios cele scrise aici insa puteti observa mizeria multicultrualista din Europa … cu ochiul liber.

VEZI SI: IAMGINI SOCANTE! Zeci de morţi şi răniţi. ATENTATUL TERORIST din Germania a fost revendicat de gruparea ISIS! Bravo Merkel .. cu politica de toleranta a „refugiatilor” islamisti

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.