“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Vă încărcați telefonul noaptea? CITIȚI asta și nu o veți mai face

sms

Într-adevăr, când vorbim despre încărcarea telefoanelor, există o serie de reguli de care trebuie să ții cont. Dar, de asemenea, există și o serie de reguli care nu au niciun temei și de care ar trebui să uiți.

Nu spunem că aceste mituri nu ar fi avut sens cu ani în urmă, dar graţie avansării tehnologiei, bateriile litiu-ion actuale sunt în curs de perfecţionare.

Cele folosite de companiile mari precum Samsung şi Apple sunt făcute astfel încât să reziste între trei şi cinci ani, potrivit Mashable.

Încărcarea telefonului pe timp de noapte îl va distruge

Cu toţii ne lăsăm telefoanele la încărcat peste noapte. Altfel spus, le ţinem conectate mult mai mult decât ar fi nevoie pentru ca bateria să se încarce complet.

Există însă credinţa că această activitate ar afecta durata de viaţă a bateriei în timp. Nu mai este cazul cu aceste baterii de pe noile telefoane şi tablete. Smartphone-urile moderne au baterii litiu-ion sau litiu-polimer şi sunt suficient de “inteligente” pentru a se opri din încărcare atunci când ating capacitatea maximă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Nu este adevarat.Telefoanele stiu cand sunt incarcate 100% si se opresc automat din incarcare.Singurul lucru care este util este sa ti telefonul incarcat itre 20%-100%,iar o data pe saptamana macar sa il opresti pentru o durata mai indelungata de viata a bateriei.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.