Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Va fi obligatoriu pentru toată lumea! Decizie de ultim moment in Germania

germania 1024x642 1

Ministrul de Justiție din Germania a anunțat că guvernul de la Berlin are în plan reintroducerea din toamnă a unei noi obligativități. Potrivit oficialului, care până acum a evitat să se pronunțe clar în ceea ce privește această situație, măsura va fi obligatorie pentru toată lumea, având în vedere „ceea ce ne așteaptă în toamnă și iarnă”.

Potrivit ministrului german al Justiției, Marco Buschmann, planul guvernului pentru la toamnă, în contextul COVID-19, ar trebui să prevadă „o formă de obligativitate a purtării măștii”. „Eficacitatea măștilor pentru persoanele aflate în spații închise este de necontestat”, a declarat politicianul FDP.

Masca sanitară redevine obligatorie la interior în Germania
„De aceea, o formă de obligativitate a măștilor de protecție în interior va juca cu siguranță un rol în planul nostru. Lucrăm deja la obligativitatea purtării măștilor în transportul public local.”

Cu toate acestea, potrivit lui Buschmann, anumite alte măsuri de restricție sunt excluse.

„Suntem de acord în cadrul coaliției că nu vor mai exista închideri, nu vor mai fi închideri generale ale școlilor.” Acestea sunt „instrumente nepotrivite în al treilea an de pandemie”, a spus acesta, potrivit Die Zeit.

În prezent, Buschmann negociază cu ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbach (SPD), despre acele măsuri anti-COVID ce ar trebui, în principiu, să fie luate în viitor.

Baza legală pentru măsurile de bază, care între timp au fost sever restricționate, expiră în septembrie. În același timp, experții se așteaptă la o nouă creștere puternică a numărului de infecții în sezonul rece.

În timp ce Lauterbach s-a pronunțat deja în favoarea purtării măștii de protecție la interior, Buschmann se abținuse până acum asupra acestei probleme.

Situația de la toamnă și iarnă trebuie luată în serios
Acum, ministrul Justiției a avertizat că „ceea ce ne așteaptă în toamnă și iarnă” trebuie luat foarte în serios.

În ceea ce privește calendarul, el a declarat: „Sunt încrezător că vom avea un concept la sfârșitul lunii, pe care îl vom discuta apoi cu statele federale în august, iar în septembrie vom aduce amendamentul la Legea privind protecția împotriva infecțiilor prin Parlament”.

Buschmann a anunțat, de asemenea, „reguli clare și ușor de înțeles”, iar ca stipulații suplimentare, el a menționat că măsurile trebuie să ajute în mod demonstrabil și că regulile „conservă drepturile fundamentale, adică sunt proporționale”.

Oficialul german a evocat, de asemenea, perspectiva unei „campanii ambițioase de vaccinare”, în special în casele de bătrâni și de îngrijire. De asemenea, pentru el este important „să obținem în sfârșit date mai bune din spitale”. Incidența și-a pierdut mult din semnificație.

De exemplu, testele pentru virusul COVID-19 ar putea ajuta la o mai bună predicție a valurilor de infecție. „Mersul orbește fără date trebuie să ia sfârșit”, a mai declarat ministrul.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.