VA FI HAOS! Baba Vanga, despre PANDEMIE și anul 2021

În spațiul public au apărut noi previziuni ale clarvăzătoarei Baba Vanga, care, printre altele, a avertizat inclusiv în legătură cu izbucnirea pandemiei. De data aceasta este vorba despre ce se va întâmpla în 2021. Se pare că nu va fi deloc bine. O previziune care pare să se adeverească având în vedere noile tulpini ale virusului SARS-CoV-2 și care amenință cu un al treilea val al pandemiei. Peste tot în lume. Deci, și în România.

În primul rând, prezicătoare oarbă a spus că medicina mondială va atinge un nou nivel de dezvoltare, extrem de evoluat și va reuși nu numai să pună capăt pandemiei de coronavirus, dar să găsească tratamente și pentru alte boli până acum nevindecate.

Citiți și:  Baba Vanga, PROFETII tulburătoare pentru anul 2022

În altă ordine de idei, clarvăzătoare din Bulgaria a anticipat că în 2021 se vor produce schimbări radicale în domeniul financiar al lumii. Nu este exclus ca din circuit să dispară definitiv bancnotele.

În plan politic, Baba Vanga a prezis că evenimentele din Belarus sunt abia începutul unei perioade ”de haos care va cuprinde întreaga omenire. Într-un final, potrivit prognozelor bătrânei, Belarus va intra în componența Rusiei.

Capitolul dezastre naturale este cel mai devastator în previziunile Babei Vanga. Ea spune că, anul viitor, un mare asteroid va cădea pe Terra provocând daune uriașe și multe victime printre populație.

În plus, continentul nord-american se va confrunta cu o serie de fenomene extreme, de la cutremure de mare intensitate, la uragane foarte puternice și valuri ucigașe care vor face prăpăd. Mulți vor muri, avertizează prezicătoarea Baba Vanga, ale cărei previziuni s-au adeverit, potrivit calculelor oamenilor de știință, în proporție de 70%. Până în prezent, este adevărat.

Citiți și:  Din previziunile Babei Vanga pentru 2022: Va izbucni o nouă pandemie

Sursa: dcbusiness.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!