Va fi dat afară din AUR George Simion?

Claudiu Târziu, co-președinte al formațiunii, a vorbit, în cadrul unui interviu, despre colegul său George Simion și tensiunile din AUR. Potrivit celor spuse, rolurile au fost împărțite foarte bine iar puterea lor este egală în partid.

George Simion va fi dat afară din AUR? Discuții aprinse în formațiune
Așadar, Claudiu Târziu a participat într-un interviu la Prima TV, unde a dezvăluit mai multe informații despre modalitatea în care AUR funcționează.

„Sunt pe o funcție egală cu George Simion, împărțim funcția de președinte al partidului, dar ne-am împărțit foarte bine rolurile: el este cu organizarea în teritoriu, cu manifestațiile, cu drapelul și portavocea în mână, eu mă ocup de doctrină, de formarea cadrelor, de formarea viitorilor membri ai guvernului”, a declarat Claudiu Târziu.

Totodată, Târziu a fost rugat să comenteze și o informație potrivit căreia el și Sorin Lavric pregătesc excluderea lui George Simion din partid. Mai mult, s-a spus că Simion s-ar fi apărat prin a spune că „poate îi dau eu afară din partid”.

„Nici George nu poate să ne dea afară, nici noi nu putem să-l dăm afară pe George. Nu se pune problema, nici n-a fost vreo discuție în acest sens, a fost o intoxicare de presă”, a subliniat acesta.

„Nu se compară nici limbajul, nici agresivitatea continuă”
Mai apoi, Claudiu Târziu a explicat și motivul care a dus la scoaterea Dianei Șoșoacă din partid, punctând că stilul ei „nu se compară” cu cel al lui George Simion.

„Diana Șoșoacă nu a fost niciodată în conducerea partidului, ea a fost un import recent, în penultima zi de depunere a candidaturilor a venit la noi. Ce vector de imagine a fost Diana Șoșoacă? Ea făcea imagine doar pentru sine și făcea o imagine proastă partidului”, a mai spus Claudiu Târziu, înainte de a vorbit despre live-urile realizate de colegul său.

„Nu se compară nici limbajul, nici agresivitatea continua, nici scandalurile în lanț pe care le făcea Diana, avea o stilistică pe care noi nu am putut să o îngăduim prea mult”, a declarat co-președintele AUR, înainte de a fi întrebat dacă el a propus demiterea.

„Da, bineînțeles că eu am propus, în momentul în care a ajuns să conteste autoritatea unuia dintre membrii președinției partidului, adică a lui Sorin Lavric”.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *