Va demisiona Alexandru Rafila? Ce spune Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că nu a discutat niciodată despre demisia ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

Eu nu am avut nicio discuție cu domnul Alexandru Rafila despre demisie, a dezvăluit Marcel Ciolacu, miercuri seara, la România TV.

Președintele PSD a respins zvonurile conform cărora este deranjat de creșterea în popularitate a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

„Nu-i adevărat… Fac ce pot să comunice foarte bine, să depășească acest impas de credibilitate între instituțiile statului și cetățeni”, a explicat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a comentat și faptul că achiziția testelor pentru elevi a fost blocată de contestația unei firme. Ciolacu susține că autoritățile erau obligate să ia măsuri de mai mult timp.

„Este inadmisibil așa ceva, nu poți să blochezi o țară pentru interese meschine.. Aceste licitații trebuiau pornite din timp, de când erai în valul 4”, a precizat șeful PSD.

Despre demisia lui Alexandru Rafila s-a vorbit în mediile politice în contextul în care certificatul verde nu a fost aprobat de membrii coaliției de guvernare.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *