Va activa Vladimir Putin planul nuclear?! Dezvăluiri teribile pentru omenire

Fostul secretar de stat american Henry Kissinger spune că lumea trebuie să ia în considerare cum să reacționeze dacă dictatorul rus Vladimir Putin decide să folosească arme nucleare în războiul său împotriva Ucrainei.

Fostul secretar de stat al SUA avertizează omenirea că în prezent suntem într-o eră complet nouă, iar lumea nu este pregătită dacă dictatorul Vladimir Putin intenționează să folosească arme nucleare. Henry Kissinger spune că primul lucru pe care ar trebui să-l facem este să încercăm să înțelegem care este linia roșie a Rusiei și cât timp va continua această escaladare în războiul din Ucraina.

Kissinger, care a ocupat funcția de secretar de stat în administrația Nixon, a spus că răspândirea în curs a armelor nucleare arată că „acum trăim într-o eră complet nouă”. El a adăugat că „aproape că nu există nicio discuție la nivel internațional despre ce s-ar întâmpla dacă armele ar fi folosite efectiv”.

Henry Kissinger avertizează că omenirea nu este pregătită dacă Putin ar folosi arme nucleare
Fostul oficial american, născut în Germania, în vârstă de 98 de ani, a fost Secretar de Stat al SUA în mandatele președinților Richard Nixon și Gerald Ford, între 1973 și 1977.

Citiți și:  ALERTA Kremlinul amenință cu folosirea armelor nucleare: 'Le vom folosi sub amenințare existențială'

Dacă această linie este depășită, aceasta ar fi un eveniment extraordinar de important. Răspândirea armelor nucleare și creșterea sistemelor sofisticate înseamnă că acum trăim într-o eră complet nouă. Aproape nu există nicio discuție la nivel internațional despre ce s-ar întâmpla, dacă armele nucleare ar fi folosite efectiv, a declarat Henry Kissinger.

În trecut, atât Rusia, cât și Statele Unite au acceptat înfrângerea în fața unor țări non-nucleare, precum Afganistanul, ”fără a recurge la astfel de arme, care în sens tehnic, ar fi pus capăt războiului.

Putin are ”un fel de credință mistică în istoria Rusiei”, potrivit declarației lui Kissinger, pe care l-a întâlnit de peste 20 de ori, în cariera sa politică. El a spus că nu poate prezice ce ar putea declanșa folosirea de către Putin a armelor nucleare.

Citiți și:  Decizia care zguduie Europa din temelii. Este INFORMATIA momentului!

Vladimir Putin a greșit când a ordonat invazia din Ucraina
Cu toate acestea, invazia Ucrainei înseamnă să recunoaștem că „nu am gândit la nivel global”, cum ar trebui să răspundă lumea dacă sunt folosite arme nucleare. Un răspuns ar fi crucial din partea lui Vladimir Putin, şi continuă: Un lucru pe care nu l-am putea face, în opinia mea, este să-l acceptăm. Pentru că asta ar deschide o nouă metodă de șantaj”, a spus Kissinger.

Liderul de la Kremlin ”a calculat greșit situația cu care s-a confruntat la nivel internațional și, fără îndoială, a calculat greșit capacitățile militare ale Rusiei ”, în privința invaziei din Ucraina, a concluzionat Henry Kissinger potrivit newsobserver.com.

Sursa: evz.ro

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu