“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

USR PLUS pregateste LOVITURA DE GRATIE pentru Florin Cîțu

inquam photo bucuresti usr plus conferinta de presa dan barna dacian ciolos 125504

Surse politice ne-au declarat că USR PLUS se reunește în ședință pentru a decide pașii care urmează să-i facă în privința moțiunii de cenzură și a blocării acesteia pentru moment în Birourile Permanente Reunite ale Parlamentului.

Surse din partid au afirmat pentru STIRIPESURSE.RO că este vorba despre un conflict constituțional faptul că este împiedicată depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, iar în ședința care stă să înceapă se analizează dacă vor sesiza Curtea Constituțională.

Totodată, membrii partidului decid, tot în ședință, ce urmează să facă în privința demisiilor ministrilor USR PLUS.

„Biroul Permanent Reunit a fost boicotat a treia oară de PSD. Nicio supriză: USL trăiește. În spațiul public, Marcel Ciolacu strigă că vrea să-l demită pe prim-ministru, dar reprezentanții PSD părăsesc ședințele în care ar putea să facă asta. Boicotând a treia oară ședința Biroului Permanent Reunit de stabilire a calendarului moțiunii de cenzură, Marcel Ciolacu a confirmat că are comandă dublă și că nu-și dorește cu adevărat demiterea lui Florin Cîțu. Pe scurt: a pus PSD la remorca domnului Florin Cîțu”, a tarnsmis USR PLUS după decizia de a se relua ședința BPR.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.