USR PLUS pregateste LOVITURA DE GRATIE pentru Florin Cîțu

Surse politice ne-au declarat că USR PLUS se reunește în ședință pentru a decide pașii care urmează să-i facă în privința moțiunii de cenzură și a blocării acesteia pentru moment în Birourile Permanente Reunite ale Parlamentului.

Surse din partid au afirmat pentru STIRIPESURSE.RO că este vorba despre un conflict constituțional faptul că este împiedicată depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, iar în ședința care stă să înceapă se analizează dacă vor sesiza Curtea Constituțională.

Totodată, membrii partidului decid, tot în ședință, ce urmează să facă în privința demisiilor ministrilor USR PLUS.

„Biroul Permanent Reunit a fost boicotat a treia oară de PSD. Nicio supriză: USL trăiește. În spațiul public, Marcel Ciolacu strigă că vrea să-l demită pe prim-ministru, dar reprezentanții PSD părăsesc ședințele în care ar putea să facă asta. Boicotând a treia oară ședința Biroului Permanent Reunit de stabilire a calendarului moțiunii de cenzură, Marcel Ciolacu a confirmat că are comandă dublă și că nu-și dorește cu adevărat demiterea lui Florin Cîțu. Pe scurt: a pus PSD la remorca domnului Florin Cîțu”, a tarnsmis USR PLUS după decizia de a se relua ședința BPR.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *