Urmează un SOC pentru sistemul de pensii din România. S-A ANUNTAT ACUM!

Așa cum arată finanțele țării azi sistemul de pensii va intra în faliment, avertizează senatorul liberal Florin Cîțu, joi, într-un mesaj postat pe internet. Liberalul aduce și argumentele care îl fac să vorbească despre șocul care va urma.

Senatorul liberal Florin Cîțu a lansat joi, pe internet, un nou avertisment extrem de îngrijorător cu privire la situația sistemului public de pensii din România. Exodul masiv al românilor și lipsa investițiilor străine vor produce un șoc, atrage atenția el:

”ATENȚIE.

Urmează cel mai mare ȘOC pentru sistemul de pensii din România. În acest moment nu există un om responsabil care să spună că așa cum arată finanțele țării azi sistemul de pensii nu va intra în FALIMENT când cei care astăzi au 50 de ani vor ieși la pensie.

Citiți și:  S-a aflat cel mai mare SECRET al lui Florin Cîțu, noul premier al României

De aceea mai este un efect negativ pentru noi. Vor crește și mai mult taxele și contribuțiile”, a scris Cîțu pe contul personal de Facebook.

”Tot ce a făcut PSD+ALDE de trei ani de zile a avut un singur rezultat:

– românii au FUGIT din țară cu o viteză uimitoare de 27 români pe oră! (rezultatul este că trebuie să importăm forța de muncă, dar tot ieșim pe negativ cu 60 de mii de persone).

România nu este în război dar este în CRIZĂ economică”, a mai scris Florin Cîțu.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile