URMEAZĂ ȘI LA BUZĂU CU PAUL IULIUS NEGOITA?! Profesor de religie, directorul școlii postliceale sanitare, săltat pentru abuz sexual după plângerea părinților unor eleve

Anchetă la Școala Postliceală Sanitară Piatra-Neamț, unde directorul unității de învățământ este cercetat sub control judiciar pentru folosirea abuzivă a funcției în scop se.xual, notează stiri-neamt.ro care citează ziarul Atitudinea de Neamț.

Potrivit sursei citate, directorul școlii a fost reținut de poliție pe 3 aprilie pentru 24 de ore, apoi plasat sub control judiciar.

„Firesc ar fi fost ca ieri, 4 aprilie, să fi apărut pe portalul instanței propunerea de arestare. Nu apare. Prin urmare, am întrebat la IPJ Neamț, de unde ni s-a spus că singura instituție care poate face publice date despre anchetă este parchetul.

În această dimineață, 5 aprilie, Irina Ghilan, prim-procuror adjunct și purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț ne-a declarat: ”Directorul este cercetat sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, pentru infracțiunea prevăzută de art. 299 alin 2 din Codul penal – folosirea abuzivă a funcției în scop se.xual”.” – notează Atitudinea de Neamț

Citiți și:  Plange, il doare, nu-l vede nimeni: drama unui alt roman care a stat NEVINOVAT in inchisoare! Este un om simplu, doar atat si nimic mai mult, bun de calcat in picioare!

Sursele publicației susțin că ar fi vorba despre câteva eleve care au depus plângere împotriva directorului, pe care-l acuză de infracțiuni care „n-au nicio legătură cu mita în sensul clasic, nici cu examenele, ci cu…viața intimă.”

Directorul Școlii Postliceale Sanitare din Piatra-Neamț nu va mai fi prezent la catedră și nici nu va mai conduce unitatea școlară, pe parcursul anchetei.

Potrivit prof. Florentina Moise, șefa ISJ Neamț, a declarat pentru stiri-neamt.ro că pe 21 martie, în urma unei sesizări din partea mamei unei eleve minore, s-a constituit la nivelul Inspectoratului o comisie de cercetare. „Am anunțat Poliția și a urmat ancheta polițiștilor.”

Vezi si: BUCĂTARUL PEDOFIL. CONSILIER LOCAL DIN PARTEA PSD!

Citiți și:  Două clanuri, urmărire cu mașinile pe străzi. Cinci MORȚI și patru răniți. VIDEO

ISJ Neamț a fost informat că s-a dispus începere urmăririi penale, iar până la finalizarea anchetei, directorul nu se va mai prezenta la catedră și nu va mai avea activitate managerială.

„În ceea ce privește activitatea managerială a Școlii Postliceale, s-a constituit Consiliul de Amdinistrație (CA) și s-a desemnat un membru al CA” – ne-a declarat prof. Florentina Moise.

Cine este Paul Iulius Negoita zis si Preotul Atomic: Primarul Toma, BOLNAV de CANCER. Cine a comandat știrea falsă: un sterp pe nume Sebastian Silvestru, slugă de popă farmacist si lacheu de Avrămist PNL-ist

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu