Urmează 500.000 de Refugiați în România?

Preluat dintr-un comentariu scris de Romania se va umple in curand de imigranti, tocmit cu diacritice:

Ar cam fi cazul să începem să ne dezmeticim din mahmureala poveștilor de adormit români cu privire la imigranți: că nu vor să rămână aici, că lasă că pleacă ei în Germania… Odată veniți, aici rămân!

Se fac pregătiri febrile în România pentru primirea unui mare număr de refugiați. Zonele-țintă: marile orașe.

Un articol din Bugetul.ro ne spune că există niște “date interesante avansate de Banca Mondială privind migrația românilor înspre marile orașe, în următorii ani. Potrivit datelor furnizate de BM, românii ar urma să migreze masiv înspre orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Brașov.

Citiți și:  GUVERNUL TAIE CEI 1.500 LEI PE LUNĂ PENTRU PĂRINȚII CU COPII LA CREȘĂ ȘI GRĂDINIȚĂ ȘI VA PLĂTI 150.000 EURO PENTRU REFUGIAȚI SIRIENI

Banca Mondială vine și cu cifre, prezicând că peste 700.000 de români ar urma să migreze spre orașele amintite mai sus. Rațiunile sunt de ordin financiar… ”

https://www.bugetul.ro/anunt-important-facut-de-banca-mondiala-care-vor-fi-cele-mai-dezvoltate-orase-ale-romaniei/

Deși articolul vorbește doar de români, cifra vehiculată se apropie de cea de aici:

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/fost-general-sri-e-romania-pregatita-sa-primeasca-500-000-de-musulmani-773378

“Valurile de migranţi vor lovi şi România. E România pregătită să primească 500.000 de musulmani?”

În mod cert, populația unora dintre orașelor amintite va crește enorm în următorii ani și se vede deja cu ochiul liber că zonele peri-urbane sunt pregătite pentru această explozie demografică.

Dacă vor fi înghesuite undeva sutele de mii de imigranți, cel mai probabil acolo vor fi.

Citiți și:  GUVERNUL TAIE CEI 1.500 LEI PE LUNĂ PENTRU PĂRINȚII CU COPII LA CREȘĂ ȘI GRĂDINIȚĂ ȘI VA PLĂTI 150.000 EURO PENTRU REFUGIAȚI SIRIENI

Asta înseamnă că în viitorul foarte apropiat, 4 mari orașe din România vor avea o periferie aglomerată și populată cu un amestec de români și imigranți. Dacă privim situația asta în contextul unei crize alimentare teribile, anunțate de Călin Georgescu pentru 2020, nu va fi deloc bine pentru rezidenții acestor orașe.

Nici pentru restul țării. – Sursa: Incorect Politic

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU