URIAȘ scandal in Capitala. „Mi-e TEAMĂ dacă doamna Armand obține mandatul”

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația de la Primăria Sectorului 1, după alegerile locale.

„Reluarea procesului de numărare a voturilor cred că este, de departe, cea mai bună soluţie fiindcă cei care fac presiuni, cei care stau în faţa Biroului Electoral – şi nu văd de ce e nevoie să facă lucrul acesta – sunt cei de la USR. În plus, îmi este foarte teamă că, în cazul în care doamna Armand ar obţine mandatul de primar la Sectorul 1, îl începe cu un uriaş scandal şi mari semne de întrebare şi controverse şi aşa va duce tot mandatul. Îmi este foarte teamă fiindcă avocatul primarului Tudorache, aseară, la Antena 3, a spus foarte clar că cel filmat, reţinut era curierul care ducea copiile proceselor verbale la partid pentru numărătoarea paralelă. Problema este că el nu a putut să facă contestație fiindcă procuroarea de la Sectorul 1 a refuzat să elibereze acele procese verbale şi atunci nu ştiau de ce anume să facă plângere. Acolo trebuie clarificate lucrurile. Trebuie reluat tot procesul de numărare”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac la Antena 3.

Citiți și:  Cutremur în dosarul fraudării alegerilor de la Sectorul 1 al Capitalei. Este răsturnare completă de situație

Acest articol reprezintă o opinie.

Dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Am ajuns sclavi pe acest pamant, presedinte neamt (sau evreu dupa unii), premier ungur, la sanatate palestinian, la timisoara alt neamt, USR partidul lui Soros este plin de sclavi formati in franta, acuma femeia asta de moravuri usoare, pentru ca Clothilde are 4 copii cu 4 barbati din cate stiu, nu stie sa vorbeasca romaneste, ce sa faca asta, decat sa vanda tara.

    Sunt singurul care vede ca s-a umplut Romania de gunoaie??? muncim pentru straini, cumparam totul de la straini, totul e detinut de straini, acuma inlocuim tradatorii vanduti strainilor de politicieni cu straini? Ba, sunteti toti romanii indobitociti, cum naiba nu se revolta nimeni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.