fbpx
GENERAL

URGIE la Moscova: Explozii, morți, mașini răsturnate, ȘOC și GROAZĂ

NjM3NjUyYjIzNzE4ZTZlYTc4ZTMwMzBjNQ.thumb

A fost ceva la care locuitorii Moscovei, în orice caz, cei mai tineri, nu au mai văzut vreodată. După câteva zile caniculare, cu recorduri absolute de temperaturi, capitala Rusiei a fost luni teatrul unor imagini apocaliptice. O furtună cumplită a prăvălit asupra orașului o ploaie inimaginabilă, însoțită de rafale puternice de vânt. Potrivit unor prime estimări într-o oră au căzut 70% din norma lunară de precipitații.

Patru persoane au decedat, dintre care un copil, îngropat, practic, la locul de joacă, de crengile de copaci smulse, pur și simplu și purtate zeci de metri prin aer de puternicele rafale de vânt. Alți trei oameni s-au înecat după ce au căzut în canalele de colectare.

Potrivit presei, 176 de copaci au fost smulși din rădăcini, acoperișurile a 30 de imobile, printre care și un centru comercial, au fost luate de vânt, mașini răsturnate, străzi și bulevarde inundate, sute de mii de familie rămase fără curent. Moscoviții afirmă că a fost urgia de pe Pământ, apocalipsa!

Un fulger a atins cablurile de tensiune din apropierea unei gări. In subsolul unui restaurant, inundat, s-a produs o explozie. Transportul în comun a fost, practic, paralizat. Au fost inundate mai multe stații de metrou, unde trenurile au fost oprite, pentru a preveni o nenorocire și mai mare.

Zeci de mașini au fost luate de apa care, în unele zone, a atins un metru.

Sursa: dcnews.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.