URGIE la Moscova: Explozii, morți, mașini răsturnate, ȘOC și GROAZĂ

A fost ceva la care locuitorii Moscovei, în orice caz, cei mai tineri, nu au mai văzut vreodată. După câteva zile caniculare, cu recorduri absolute de temperaturi, capitala Rusiei a fost luni teatrul unor imagini apocaliptice. O furtună cumplită a prăvălit asupra orașului o ploaie inimaginabilă, însoțită de rafale puternice de vânt. Potrivit unor prime estimări într-o oră au căzut 70% din norma lunară de precipitații.

Patru persoane au decedat, dintre care un copil, îngropat, practic, la locul de joacă, de crengile de copaci smulse, pur și simplu și purtate zeci de metri prin aer de puternicele rafale de vânt. Alți trei oameni s-au înecat după ce au căzut în canalele de colectare.

Potrivit presei, 176 de copaci au fost smulși din rădăcini, acoperișurile a 30 de imobile, printre care și un centru comercial, au fost luate de vânt, mașini răsturnate, străzi și bulevarde inundate, sute de mii de familie rămase fără curent. Moscoviții afirmă că a fost urgia de pe Pământ, apocalipsa!

Un fulger a atins cablurile de tensiune din apropierea unei gări. In subsolul unui restaurant, inundat, s-a produs o explozie. Transportul în comun a fost, practic, paralizat. Au fost inundate mai multe stații de metrou, unde trenurile au fost oprite, pentru a preveni o nenorocire și mai mare.

Zeci de mașini au fost luate de apa care, în unele zone, a atins un metru.

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!