UPDATE. Un accident TERIBIL si o coincidență sinistră. De unde venea victima lui Mario Iorgulescu

Un accident rutier grav a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Capitală. Mario Iorgulescu este în stare gravă la spital.

UPDATE 9 – Dany Vicol, bărbatul de 24 de ani, tată a două fetițe care acum au rămas orfane, se întorcea de la un eveniment nefericit, la care n-ar fi vrut, de fapt, să ajungă niciodată: de la un priveghi al unei persoane apropiate.

UPDATE 8 – A apărut și prima reacție a părinților lui Mario Iorgulescu, profund afectați de accidentul provocat de fiul lor, dar și de faptul că acesta se află în stare critică, în comă indusă.

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario.

Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie”, se arată în comunicatul semnat de Gabriela si Gino Iorgulescu

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *