UPDATE Radu Tudor, despre unii reprezentanți AUR: ‘Anumiți membri AUR sunt manipulatori de profesie, cu o stabilitate psihică incertă’

Diana Șoșoașcă a devenit parlamentar din partea partidului AUR, iar joi seara a fost invitata jurnalistului Mihai Gâdea la Antena3. Discuțiile și dezbaterile au vizat și exactitatea testelor Covid-19 real time PCR, pe care Șoșoașcă le-a combătut.

Prin telefon a intervenit prof. univ. dr. Adrian Streinu Cercel, care a combătut argumentele noului parlamentar.

Jurnalistul Radu Tudor a catalogat impresiile Dianei Șoșoașcă drept inadecvate.

„Incepe sa devina jenant si periculos pentru societatea romaneasca: somitatile medicinei sunt nevoite sa dezminta zilnic aberatiile unor manipulatori de profesie, cu o stabilitate psihica incerta, dar mediatizati in chip nefericit”, a fost comentariul lui Radu Tudor.

Ulterior Radu Tudor a revenit cu o precizare și și-a nuanțat poziția:

Citiți și:  FALȘI PATRIOȚI: George Simion și AUR-iștii au luat la palme doi oameni în piață, o femeie printre victime / VIDEO

„Cu toata pretuirea pentru cei de la stiripesurse.ro, titlul nu este corect. Nu m-am referit la TOTI reprezentantii AUR. Ci doar la cei care-si permit in ignoranta lor sa-i atace si sa-i acuze pe medici specialisti in boli infectioase, considerand ca stiu ei mai bine ce si cum in aceasta profesie. Si nu e vorba doar de o reprezentanta AUR, acum senator (!!) ci si alti rataciti pe langa ea. Nemembrii AUR. Despre prostie, manipulare si fake news este vorba, nu despre un partid. Despre razboi hibrid si incercarea de a distruge din interior o natiune, cu operatiuni bine puse la punct pentru destabilizarea emotionala, psihica si culturala a unui popor rezilient de-a lungul istoriei in fata provocarilor, amenintarilor si invaziilor Estului”, a spus Radu Tudor.

Citiți și:  Lovitură cruntă primită de partidul lui George Simion. Vor avea INTERZIS!

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu