UPDATE! Medicii au propus deconectarea de la aparate a lui Mihai Constantinescu. Ce decizie a luat familia

Situatia lui Mihai Constantinescu inca este critica, fiind conectat la aparate.

UPDATE! Medicii au propus deconectarea de la aparate. RTV a declarat ca medicii care se ocupa de Mihai Constantinescu i-au propus sotiei ca Mihai sa fie deconectat de la aparate, fiindca nu mai are sanse de supravietuire, insa aceasta a refuzat categoric, conform fanatik.ro.

Starea artistului este foarte grava, fiind in coma dupa ce a suferit trei stopuri cardio-respiratorii, din cauza carora are leziuni pe creier, pentru care medicii sunt extrem de ingrijorati.

„Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Aceasta este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.

Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut?

Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a spus medicul cardiolog Stefan Dragulescu prin legatura telefonica, in cadrul jurnalului de stiri de la Romania TV, conform evz.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.