Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
JUSTITIE

UPDATE. Informații de ULTIM MOMENT despre Radu Mazăre. IMAGINE în premieră surprinsa în aeronava care îl aduce în țară

mazare

Fostul primar al Constanței Radu Mazăre intenționează să ceară azil politic în Franța, a anunțat Antena 3. Deja s-au pregătit ample măsuri de securitate pe Aeroportul Otopeni, acolo unde va ateriza aeronava care îl aduce pe fostul edil al Constanței.

UPDATE 4 – Radu Mazăre a fost extrădat din Madagascar, iar luni seara, în jurul orei 20:00, va ateriza pe Aeroportul Otopeni. O echipă de polițiști a fost trimisă în insula africană pentru a-l aduce pe fostul primar al Constanței, iar pe aeroport va avea parte de măsuri extreme de securitate.

Pe lângă diviziile specializate ale trupelor speciale, pe aeroport au fost instalați și lunetiști. Nu se știe dacă special pentru Radu Mazăre sau pentru securitatea oaspeților care aterizează, zilnic, pe Aeroportul Otopeni, în condițiile în care România deține președinția Consiliului UE. Din câte se pare, aeronava care îl aduce pe Mazăre ar urma să fie garată într-un loc special, pentru ca presa să nu aibă acces la condamnat.

mazare 1

UPDATE 3 – Fostul primar al Constanței Radu Mazăre este în zbor spre România, de la Paris, potrivit primelor imagini surprinse cu acesta chiar în avion. Mazăre este extrădat din Madagascar, acolo unde fugise pentru a scăpa de condamnarea de nouă ani primită în dosarul retrocedărilor.

UPDATE 2 – Mihai Mazăre, fratele fostului primar din Contanța, a declarat că avocații lui Radu Mazăre din Franța, când au constatat abuzul la care a fost supus de autoritățile din Madagscar, au sesizat autoritățile franceze asupra acestui lucru. „Nu știm dacă acest lucru va avea ca rezultat oprirea tranzitării lui prin Franța sau alte consecințe juridice. Este acțiunea lor, conform legislației franceze. Nu a cerut Radu Mazare azil politic în Franța”, a mai spus Mihai Mazăre.

UPDATE – Avionul cu care era adus în țară Radu Mazăre, din Madagascar, a făcut o escală în Franța. În timpul acesteia, fostul primar din Constanța a cerut azil politic autorităților franceze, dar acesta i-a fost refuzat.

Mai sunt doar câteva ore până când Radu Mazăre va ajunge în România. Prima dată are escală la Paris, iar la ora 16.20 are zbor cu destinația România de pe Aeroportul Charles de Gaulle.

Există un bilet cumpărat pe numele lui Radu Mazăre. E o cursă care a fost programată de Ministerul Afacerilor Interne. Fostul primar al Constanței nu va fi adus cu un avion privat.

O să fie băgat direct în duba Poliției de Frontiere imediat cum aterizează, iar apoi mutat în duba de penitenciar. Va fi dus în Penitenciarul Rahova, unde va sta în carantină pentru următoarele 21 de zile.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.