“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Ungurii dau o lovitura URIASA! E cea mai mare investiție din istoria țării!

Ungaria lovitura crunta. Maghiarii vor fi pedepsiti aspru 1 1024x610 1

Presa maghiară relatează că Ungaria beneficiază de cea mai mare investiție din istoria țării. Este vorba despre 7 miliarde de euro. Vor fi create 9.000 de noi locuri de muncă.

Ungaria a dat lovitura! Este cea mai mare investiție din istoria țării. Vor apărea mii de noi locuri de muncă
Mai precis, presa maghiară a scris că cea mai mare investiţie din istoria Ungariei se realizează la Debrecen, unde China Contemporary Amperex Technology Co. Limited (CATL), cel mai mare producător de acumulatori din lume, va înfiinţa a doua sa fabrică europeană.

Levente Magyar, secretar de stat al Ministerului de Externe şi al Comerţului Exterior, a explicat că este vorba despre o investiție de peste 7 miliarde de euro, respectiv 3 miliarde de forinți, conform hirado.hu

Secretarul de stat a relatat că vineri s-a încheiat o serie de negocieri de peste doi ani, în urma cărora fabrica celor de la CATL va fi ridicată pe o suprafaţă de 221 de hectare. Vor fi create aproximativ 9000 de noi locuri de muncă în Ungaria.

Levente Magyar a adăugat că mai multe detalii despre investiţie vor fi făcute publice după aprobarea investiţiei de către acţionarii companiei chineze.

Explicația oferită de secretarul de stat
„Investiţia chineză este implementată în domeniul producţiei de autovehicule electrice. Acest lucru confirmă, încă o dată, că guvernul maghiar a luat decizia corectă atunci când a anunţat strategia sa de deschidere către China şi când a definit industria autovehiculelor electrice ca fiind unul dintre principalii piloni ai dezvoltării economice a Ungariei”, a subliniat secretarul de stat.

În construcţia fabricii de acumulatori de la Debrecen, cu o capacitate de 100 gigawaţi oră (GWh), va fi investită suma de 7,34 de miliarde de euro, conform comunicatului transmis de Contemporary Amperex Technology Co., Limited (CATL).

Trebuie menționat că aceasta va fi a doua fabrică europeană de acumulatori a companiei, cealaltă fabrică aflându-se în Germania. În funcţie de aprobarea acţionarilor companiei, construcţia primei unităţi de fabricaţie ar putea începe deja anul acesta.

Proiectul, care va fi implementat în Parcul Industrial Sud de la Debrecen, va furniza celule şi module de acumulatori pentru producătorii europeni de automobile.

De asemenea, compania din China a subliniat că Ungaria deține un mediu de afaceri stabil, cu o infrastructură dezvoltată şi conexiuni logistice bune, cu o industrie auto cu o istorie lungă şi cu suficient de multă forţă de muncă bine pregătită, competitivă.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.