In Underground Pub Buzau: ROCK CA PE VREMURI! INTRARE LIBERA!

rockoteca-underground-pub-buzau

In anii ‘80 -’90 ,tinerii rebeli cu plete mari, plini de idei si de entuziasm isi dadeau zilnic intalnire la ROCKOTECA BUZAU pentru a discuta despre trupele favorite si de a pune bazele unor formatii care speriau vecinii si securistii.

„Era o atmosfera greu de descris in cuvinte in acea perioada. Rockerii se intalneau in fiecare zi si planuiau cum sa-si inchege cate o formatie cu care sa rupa gura targului.
Printre cei care au sustinut si promovat Rock-ul Buzoian timp de doua decenii se numara Voicu Mihai (POASCA ) , Valentin Nicola (COVALA) Cristian Manaila ( MALAI ).


Nu vrem decat sa ne intoacem in timp pentru o noapte, iar pentru asta acesti 3 cunoscatori de muzica rock v-or fi aici, unde va asteptam si pe voi.

underground-pub1


UNDERGROUND PUB ( Str.Cuza Voda ,Nr 59 ,Buzau ) este gazda evenimentului care ne da posibilitatea sa ne intoarcem in timp.Ce am trait in anii ’80 la ROCKOTECA , retraim acum cu aceiasi oameni, aceiasi muzica in aceiasi atmosfera.

Va asteptam Sambata 27 Decembrie 2014 in UNDERGROUND PUB BUZAU incepand cu orele 21:00 , sa dam drumul la distractie. – Articol de Bango

bango

INTRAREA LIBERA!

CLICK AICI DACA PARTICIPI LA EVENIMENTUL ORGANIZAT DE CEL MAI TARE CLUB ROCK DIN BUZAU!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *