“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

UNDE se ascunde ADEVARUL? – Imaginea care a isterizat internetul. Ce culoare are acest pantof? Roz sau gri? iata RASPUNSUL CORECT

PANTOF

O iluzie optică dă bătăi de cap internauţilor, creând o adevărată dispută pe reţelele de socializare. Ce culoare au pantofii sport din imaginea de mai sus? Roz sau Gri?

O nouă iluzie optică creează dispute pe reţelele de socializare: Ce culoase are acest pantof sport: roz sau alb?

Internetul împărţit în două tabere, la fel ca în cazul rochiei buclucaşe care e isterizat internetul în urmă cu trei ani.

Articole conexe

Persoana care a publicat fotografia susţine că pantoful este de culoare roz, iar după ce mai mulţi oameni ar răspuns că l-ar vedea gri, specialiştii vin cu explicaţii.

Diferitele lungimi de undă ale luminii, cele care corespund diferitelor culori intră în ochiul nostru prun lentile şi lovesc retina, acolo unde anumiţi pigmenţi activează conexiunile neuronale şi permit creierului nostru să formeze semnalele într-o imagine.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.