Unde se află punctul G la românce în funcție de regiunile istorice

Moldovencele au punctul G la Roma, dar nu toate. Cele care au rămas în țară nu au punct G deloc. De 30 de ani le promite PSD-ul că le face și lor punct G, dar proiectul a rămas în faza de promisiune. Recent, la Suceava, cineva a făcut primul metru de punct G din Moldova, așa că speranțele au reînflorit.

Ardelencele au punctul G undeva la un metru, un metru jumate în urma lor. Mai întâi trece ardeleanca și după aia, domol, vine în urma ei și punctul G ardelenesc. Nu sunt rare cazurile în care ardelencele își țin punctul G în lesă, ca să nu-l piardă prin oraș.

Oltencele au punctul G unde vrea p…la lor, iar dacă nu ne credeți noi, întrebați-o pe doamna Olguța.

Bucureștencele au punctul G fiecare pe unde apucă, Bucureștiul stând foarte prost la locurile pentru puncte G. Multe bucureștence își lasă punctul G pe interzis sau pe locul altor bucureștence, motiv pentru care dimineața își găsesc punctul G cu ștergătoarele ridicate.

Dobrogencele au un punct g mic, dobrogean, care e atât de mic încât e studiat de fizica cuantică și poate fi în mai multe locuri simultan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.