UNDE ESTE LIBERTATEA DE EXPRIMARE? O tanara este cercetata de procurori dupa ce a glorificat nazismul

VK-Miss-Nazi_102798646288

Procurorii rusi au deschis dosar penal contra unei adolescente de 16 ani care isi exprima admiratia fata de nazim pe o retea de socializare.
La cea de a 75-a aniversare de la terminarea celui de al Doilea Razboi Mondial, adolsecenta a publicat o fotografie in care apareau trupe germane si care era insotita de un text ce glorifica nazismul.

Tanara, rezidenta in regiunea de sud a orasului Astrakhan, este pasibila de inchisoare cu executare de pana la trei ani daca este gasita vinovata.

Ne intrebam unde este libertatea de expresie? Libertatea de asociere? In Rusia dictatura comunista parca disparuse.

Sa nu uitam si de Cazul Tranca Marius din Romania care a fost condamant la opt luni de inchisoare cu executare pentru afisarea simbolurilor fasciste in public.

Dupa cum se poate observa, nici in Romania, tara membra U.E, nu exista libertate de exprimare, nu exista democratie, comunismul fiind unul camuflat de factura PSD-ista (neo-comunista).

VEZI SI:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  BREAKING Decizie de ultimă oră a Rusiei in conflictul cu Ucraina

4 comentarii

 1. zalmodegikos

  Bulibaşa s-a dus la Ceauşescu ducându-i o sticlă de ţuică. Ciocneşte un pahar cu Ceauşescu.

  -Tovarăşe Ceauşescu vă rog să ne construiţi un cinematograf pentru ţigani.
  -Bine ţigane. Se aprobă.

  Mai bea bulibaşa cu Ceauşescu câteva pahare.

  -Nea Nicule te rog să faci şi un restaurant pentru ţigani.
  -Bine bulibaşă vă facem şi un restaurant ţigănesc.

  După încă două pahare băute cu Ceauşescu ţiganul mai pregăti o cerere: un bordel pentru ţigani. Ceauşescu însă îşi reveni şi zise:

  -Mă bulibaşă vă facem şi bordel dar vă facem şi o fabrică ca să aveţi unde munci şi câştiga bani de curve.
  -Aoleu, şefu, te pilişi…

 2. Ai dreptate,nu e nimic in neregula…Nazismul a adus atata bine in lume,iar Hitler a fost un adevarat Mesia a oamenilor albi. Atunci,ce conteaza cei 70 de milioane morti,6 milioane din ei fiind ucisi doar pe criterii etnice?Voi,neo-nazistii lui peste,ma faceti sa vomit!

  • sa inteleg ca tu chiar crezi ce se spune in istorie etc? istoria este scrisa de invingatori, si au scris bine de tot 99 % minciuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.