Unchiul Alexandrei aruncă bomba! Discuție între prietena sa și un băiat. Unde ar fi, de fapt, fata

Răsturnare de situație în cazul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani care i-ar fi căzut victimă monstrului din Caracal. Unchiul fetei vine cu o pistă nouă, care pune cazul în o lumină total diferită.

Răsturnare de situație în cazul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani din Olt despre care monstrul din Caracal a declarat anchetatorilor că a violat-o, apoi a ucis-o și i-a dat foc.

Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a declarat, luni seara, într-o emisiune televizată, că familia acesteia deține mai multe discuții de pe Facebook în care un individ îi spune unei prietene de-a fiicei lor că ea ar fi fost plasată unei rețele de trafic de persoane.

”Am făcut sesizări la DIICOT, le-am dat 7 pagini de conversații de pe Facebook dintre un băiat și o prietenă de-a Alexandrei. Acesta spune că Alexandra a fost plasată unei rețele de trafic de persoane. Familia se luptă să ofere mai multe piste, dar nimeni nu îi ia în seamă”, a spus, în lacrimi, Alexandru Cumpănașu, în direct la Antena 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.