Un videoclip a fost interzis de toate televiziunile! Ce NU s-a văzut de fapt în stradă:

po11-810x456

Un tânăr intelectual a realizat un filmuleț asupra căruia avertizează că ”Nu va apărea la tv!”. Acesta transmite un mesaj de încurajare către toți tinerii chiar din Piața Universității, îndemnându-i să lupte: ”Să presăm clasa politică actuală și să o înlocuim cu tineri care vor să facă diferența! Tineri INTELECTUALI! Tineri care nu au nici o legătură cu sistemul! Trebuie să distrugem corupția!

E o șansă unică pe care România o are acum! #HAI ROMÂNIA!”. Acesta instigă la protest, la revoltă și are certitudinea că presa nu va promova această pledoarie a sa pentru o Românie curată, pentru că încă există interese ascunse și din partea mass-media.

Însă acest aspect nu îl împiedică să transmită acest mesaj NECENZURAT. Totodată în discursul acestuia plin de patos, reprezentanții generației tinere sunt informați că există deja un partid,format din persoane competente și neafiliate politic, care îi pot înlocui cu succes pe membrii clasei politice actuale.

VIDEO:

Este vorba despre Partidul Noua România, inițiat de medicul veterinar Sebastian Popescu. Totodată în filmuleț, acesta lansează un apel către toți tinerii dornici de schimbare să se înscrie în acest partid pentru a DISTRUGE CORUPȚIA și pentru A REDA BINELE ȚĂRII. ” IMPORTANT! NU PUTEM SĂ ALEGEM OAMENI DIN SISTEMUL ACTUAL CORUPT. FĂRĂ PSD, PNL, PDL, UNPR, etc.! TREBUIE SĂ-I ÎNLOCUIM! DINTRE NOI TREBUIE SĂ SE ALEAGĂ LIDERII. NU DINTRE POLITICIENI. Doar uniți putem salva România.” Televiziunile NU au preluat acest mesaj al tânărului, conform așteptărilor acestuia.

2 comments

  1. PADUREAN IOAN

    AM FOST MARI CAMPIONI LA HANDBAL.VOLEI ,FOTBAL ,CAIAC CANOE,ETC CU ANTRENORI ROMANI, NU MAI AVEM ANTRENORI DE VALOARE NICI JUCATORI II IMPORTAM . CEA MAI BUNA SOLUTIE AR FI SA IMPORTAM UN PRESEDINTE SI UN GUVERN CARE SA NU AIBA INCRENGAURI CU CORUPTI SI MAFIOTI

  2. Gresit!
    Avem Guvernul plin de slugi care apara interesele straine!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *