Un VIDEO DEZGUSTATOR devenit VIRAL pe internet.

skeletons

“Love Has No Labels”— un nou video devenit viral pe internet promoveaza in special homosexualitatea dar si alte forme degenerate de „dragoste”.

Syracuse.com:

… The heartwarming clip shows skeletons dancing, hugging and kissing each other on a giant screen in front of a crowd gathering to watch.

Then same-sex and interracial couples, or friends with different religions and disabilities, reveal themselves from behind the giant X-ray screen as Macklemore and Ryan Lewis’ “Same Love” plays in the background. Many applaud and cheer, while others appear to react with surprise and confusion.

“Love has no gender,” a message displayed says. “Love has no age. Love has no religion. Love has no race. Love has no disability.”

Daca iti permite stomacul sa vizionezi cele 3 minute, te poti uita mai jos:

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

3 comentarii

  1. Sunteţi ipocriţi!!!!
    Acest video nu este dezgustător deloc, din contră promovează DRAGOSTEA INDIFERENT DE SEX, RASĂ, etc!
    Nu înţeleg cum v-a permis vouă stomacul să rezistaţi atât pe lumea asta cu atâta ură care o aveţi în voi.

  2. NU chiar Gigi, promoveaza lipsa de valori si principii sub perdeaua dragostei, este un mod absolut perfid de manipulare si cine nu intelege chestia asta se lasa manipulat si ca si tine o sa fiu curios cum o sa ii explici copilului tau cand o sa vada in parc doi barbati sarutanduse ca "este dragoste" sau cum o sa te simti cand stii ca profesorul lui de matematica a venit cu "partenerul" la munca si apoi cand copilul tau la adolescenta o sa vina cu un partener de acelas sex spunandu-ti ca e dragoste o sa stii ca ai partea ta de vina in toata asta pentru ca prin ignoranta ta ai permis sa se ajunga aici si tineti minte dragilor ca IGNORANTA este cea mai periculoasa forma de manifestare.

  3. Gigi,ori esti gay,ori esti retardat.Probabil ambele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *