“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

Un vasluian găsit beat și bătut într-o curte din Londra spune că nu-și amintește cum a ajuns în Marea Britanie

vsl

Un bărbat din Vaslui, găsit beat și bătut în curtea unei locuințe din Londra, le-a spus medicilor din spitalul în care a fost internat că nu are habar cum a ajuns din Vasluiul natal în Marea Britanie.

MIhai Danciu a fost dus la Spitalul Whipps Cross din Londra și, când s-a trezit, a fost foarte mirat să audă vorbindu-se limba engleză.

O româncă, asistentă medicală, a postat povestea vasluianului pe un grup de Facebook al românilor din Marea Britanie și a cerut ajutor.

”A fost găsit beat si bătut în curtea cuiva. Acei oameni au sunat la politie și l-au dus la spital. El spune că nu cunoaște pe nimeni si că nu își amintește cum a ajuns în Regatul Unit. Se numește Mihai Danciu si este din Vaslui. Dacă îl cunoaște cineva să îmi trimită mesaj în privat. Este internat la secția unde lucrez eu”, a scris, pe Facebook, Adina Costache.
Bărbatul a fost recunoscut ca fiind Mihai Danciu, din comuna Delești, satul Albești, ceea ce a fost confirmat și de autoritățile locale din România.

El a plecat de-acasă spre Anglia, în urmă cu aproape două săptămâni, pentru a-si găsi un loc de muncă. Nimeni nu stie însă ce a făcut în acest interval de timp, nici măcar el.

Bărbatul trăiește împreună cu concubina si cu copiii ei, în casa bunicii sale, însă vecinii nu au nimic bun de spus despre el.

”Era băiat bun, dar băutura l-a stricat. Sincer, pierderi de memorie avea si fără să fie bătut și nu mă miră faptul că a ajuns în situația asta. La șpriț era campion”, a povestit un vecin.

Cel mai probabil, Mihai Danciu va fi trimis acasă de către autoritățile britanice, fiindu-i asigurat biletul de avion către România.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.