“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISOCIETATE

Un tigan interlop a închiriat o maşină şi a semănat teroare în Galaţi: ‘A condus de 170 de km/h în oraş, dar poliţiştii l-au alergat cu un… Logan’

rtc
Un interlop din Galaţi a semănat panică pe şosele după ce a închiriat mai multe maşini pe care le-a testat la o viteză de 170 de km/h în oraş.

Reprezentantul firmei de închirieri auto a povestit pe Facebook cum a reuşit interlopul să scape, de fiecare dată, după ce a fost alergat de poliţişti cu un Logan MCV şi cu un Volkswagen Polo de 65 de cai-putere, în timp ce el conducea un Volkswagen CC de 140 de cai-putere.

“Un individ, Donciu Ioan Petrică, un proxenet dovedit ,condamnat pentru furturi și pentru că a dus minore la prostituat în Italia (informații de pe google disponibile Publicului)a închiriat prin terțe persoane de la noi 3 autoturisme: Două VW Golf VII și un VW CC.
Primul Golf l-a avariat în încercarea de a fugi de Poliția Rutieră , lovind o mașina a unui cetățean din Galați abandonând mașina cu geamurile deschise(afara ploua!!!)în parcarea din spatele blocurilor de la IFR. Poliția nu l-a prins…deși l-au urmărit cu girofarele două echipaje.
#ghinion

Al doilea Golf a “scăpat” doar cu turbina făcută praf după numeroasele liniuțe făcute noaptea prin Galați.Pagubă=1200€. Noroc că S-a stricat turbina… Altfel era daună totală și ăsta…
La VW CC a apelat la o ciudată din Giurgiu cu permis de conducere valabil, care a închiriat de la noi mașina sub pretextul că a venit la Galati să se opereze și are nevoie de o mașina câteva zile. Aceasta i-a dat mașina lui și a dispărut.

În prima seară a atacat un taximetrist cu un cuțit spârgându-i acestuia geamul la taxi pentru că îndrăznise să-i taie calea. În zilele următoare am primit zeci de rapoarte de la sistemul Gps prin care eram anuntați ca mașina este condusă brutal, depășiri de viteză în oraș cu 170-180 km/h și ne-am dat seama că mașina se află pe mâinile aceluiași infractor. Mai ales că frecventa aceleași locuri și staționa in aceeași parcare noaptea ca și in cazul Golfurilor.

Ne-am pornit discret în urmărirea lui și l-am fotografiat în trafic de mai multe ori ,l-am văzut cine este și in ce stil conduce mașina. Preocuparea noastră principală nu a fost recuperarea mașinii întregi pentru ca asta o puteam face ușor in baza coordonatelor GPS și cu a doua cheie. Dar am zis să anunțam Poliția și aceștia sa ia măsurile legale.Și să-l audieze și in cazul celorlalte Golfuri închiriate de la noi de taximetriștii Medelete și Bardaș, doi dobitoci care pentru 100€ se vor alege cu niște ani de bulău…cu suspendare. Mare greșeală….

Am fost la sediul Poliției Rutiere și le-am descris situația și le-am sugerat să încerce o Operațiune discretă cu mașini civile și cu agenți fără uniforme. Individul mai scapase o dată…
Ne-am oferit să le punem la dispoziție noi mașini cu numere de alte județe pentru a nu stârni suspiciuni. Mi-au spus că au ei tacticile lor și că știu cum să acționeze. I-am rugat să aibă totuși in vedere că omul este recidivist, proaspăt liberat condiționat și cu absolut nimic de pierdut.Singura lui grija este să nu fie capturat. Ce credeți că au făcut polițiștii?!

Au pus în mișcare mai multe echipaje de poliție și au pornit în urmărirea lui.Îi auzeam la telefon în timp ce le furnizam online poziția mașinii prin GPS ce strategie au abordat(plasarea în toate Intersecțiile a mașinilor de poliție) și puteam să jur că va sfârși tragic operațiunea…
Când l-au văzut au pornit girofarele și au încercat să-l someze să oprească mașina și să-l blocheze.

Dar acesta a “zburat” peste vreo două borduri , S-a strecurat printre copii și oameni aflați pe trotuar și a sărit din mers din mașină făcându-se nevăzut într-o scară de bloc din Wild West-Cartierul Micro 40 din Galați. Poliția s-a văzut neputincioasă și a renunțat la prinderea lui.
Le era greu să-l caute din ușă în ușă și să deranjeze “indienii” de la serialele turcești sau mongole preferate de la ora 18.00.Este dreptul lor să se uite.Apă nu au, iau de la cisternă o dată pe săptămână,dar parabolice au toți! Zici că e sediul NASA un astfel de bloc din 40.

Așa că au ridicat mașina și au dus-o la sediul Poliției Rutiere de unde Criminalistul a luat amprente și a găsit un pumnal cu amprentele sale , telefonul mobil și încărcătorul uitat pe scaun. Aa…și cd-urile cu “Nebunia lui Salam”! Colac peste pupăză , a treia zi ne-a sunat un inspector din poliție să ne cheme să plătim factura de tractare.Aia a fost cea mai mare preocupare a Poliției.Cred că avea și el o sută comision acolo…

În goana lui era să lovească câțiva copii și niște vânzători de flori și țigări “Plugaru'”.
Poliția a justificat eșecul prinderii acestuia prin faptul că nu au echipamente și logistica necesară. L-au fugărit cu Logan MCV Diesel cu 450.000km și cu Polo de 65 Cp… Suspectul conducea un VW CC și avea 140 Cp. Noi abia așteptăm ca Donciu să închirieze din nou…
I-am pregătit un Bmw cu 200 Cp…
Și un pistol cu apă”, se arată în postarea Est Auto România.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.