Un tigan din Romania a înjunghiat cu un cuţit mai multe persoane într-un club din Italia

Un tigan de 18 ani a semănat teroare într-un club din Rovereto, Italia. Acesta s-a luat la bătaie cu mai multe persoane care au încercat să-l scoată din local.

Tiganul venise cu băutura proprie în club, iar când angajaţii i-au spus că nu are voie să consume băuturi alcoolice pe care nu le-a cumpărat din barul respectiv, tânărul de 18 ani a scos cuţitul.

Potrivit presei italiene, managerul unui club din districtul Alense, a observat un client care scotea din rucsac o sticlă cu alcool. Managerul a venit la masă şi i-a spus tânărului că nu are voie să consume bătăuri alcoolice care nu au fost cumpărate din locaţia respectivă şi dacă vrea să consume băutura respectivă să iasă afară.

Întâmpinat cu un refuz categoric, managerul a spus unui bodyguard să ia sticla şi să o verse la chiuveta barului.

În acel moment, tiganula fost cuprins de furie şi l-a lovit atât pe administratorul clubului, cât şi pe mai multe persoane care încercau să îl scoată afară din incintă. Starea de furie a tiganului s-a accentuat şi acesta a scos un cuţit, cu care a tâiat mai multe persoane.

O stare de panică generală a urmat, în care unii clienţi încercau să fugă din calea tiganului, iar alţii încercau să-l deposedeze de cuţit. În scurt timp au apărut şi carabinerii, care l-au somat pe tiganul de 18 ani să arunce cuţitul din mână.

Tiganul a fost reţinut şi pus la dispoziţia autorității Judiciare, pentru infracțiunea de vătămare corporală și utilizarea unei arme albe.

loading...
Loading...
   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *