Un tigan din Romania a înjunghiat cu un cuţit mai multe persoane într-un club din Italia

Un tigan de 18 ani a semănat teroare într-un club din Rovereto, Italia. Acesta s-a luat la bătaie cu mai multe persoane care au încercat să-l scoată din local.

Tiganul venise cu băutura proprie în club, iar când angajaţii i-au spus că nu are voie să consume băuturi alcoolice pe care nu le-a cumpărat din barul respectiv, tânărul de 18 ani a scos cuţitul.

Potrivit presei italiene, managerul unui club din districtul Alense, a observat un client care scotea din rucsac o sticlă cu alcool. Managerul a venit la masă şi i-a spus tânărului că nu are voie să consume bătăuri alcoolice care nu au fost cumpărate din locaţia respectivă şi dacă vrea să consume băutura respectivă să iasă afară.

Citiți și:  Proteste VIOLENTE. Oamenii au strigat în stradă că vor să muncească și le e foame. Au inceput jafurile

Întâmpinat cu un refuz categoric, managerul a spus unui bodyguard să ia sticla şi să o verse la chiuveta barului.

În acel moment, tiganula fost cuprins de furie şi l-a lovit atât pe administratorul clubului, cât şi pe mai multe persoane care încercau să îl scoată afară din incintă. Starea de furie a tiganului s-a accentuat şi acesta a scos un cuţit, cu care a tâiat mai multe persoane.

O stare de panică generală a urmat, în care unii clienţi încercau să fugă din calea tiganului, iar alţii încercau să-l deposedeze de cuţit. În scurt timp au apărut şi carabinerii, care l-au somat pe tiganul de 18 ani să arunce cuţitul din mână.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Tiganul a fost reţinut şi pus la dispoziţia autorității Judiciare, pentru infracțiunea de vătămare corporală și utilizarea unei arme albe.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile