Un tigan din Dolj s-a rugat în biserică să moară toți românii infectați cu COVID-19: „virusul acesta dă-l către români, ca să moară toți românii”. Video

Imagini înfricoșătoare au fost surprinse într-o biserică din Dolj, unde un tigan se roagă pentru infectarea cu COVID-19 a românilor, dar și cu moartea acestora. Băiatul s-a filmat în timp ce rostea blesteme la adresa românilor și se ruga pentru sănătatea romilor.

Polițiștii doljeni au amendat în cursul zilei de ieri un tânăr din comuna Cetate, județul Dolj, care a apărut pe rețelele de socializare într-o filmare în care se ruga pentru moartea tuturor românilor. Acesta a rostit gândurile urâte sub forma unui cântec religios, iar la final a încheiat cu semnul Sfintei Cruci.

„Doamne Dumnezeul nostru, ne rugam ție Împărate Ceresc, ferește-ne pe noi, țiganii, de virusul acesta și îl dă către români, ca să moară toți romanii și țiganii să trăiască. Slava Ție Doamne, slavă Ție”, au fost “rugăciunile” rostite de bărbat.

Autoritățile s-au autosesizat și l-au amendat pe individ cu suma de 200 de lei. Potrivit acestora, băiatul ajuta la curățenia bisericii, iar în momentul în care a rămas singur a profitat de ocazie și a făcut această înregistrare.

”În cursul acestei zile, politistii Secției 9 Cetate s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un barbat s-a filmat în incinta unei biserici din Cetate, în timp ce profera expresii de natură să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora. Din verificarile efectuate, politistii au stabilit că bărbatul, personă care obișnuia să ajute la curațenie în lăcașul de cult, în vârstă de 28 de ani, din localitate, s-ar fi filmat în ipostaza respectivă la data de 22 februarie”, au precizat polițiștii doljeni.

Comentariile de indignare nu au întârziat să apară, mulți români considerând că astfel de rugi nu se vor îndeplini.

2 comments

  1. Asa ceva???? Pai zici sa nu devi rasist! Sa fie de capul lor!

  2. La cine te-ai rugat,otreapa colorata?Tu crezi ca Dumnezeu iti asculta periculoasele peroratii si rugaminti vis a vis de o natiune?Luate-ar cel la care te-ai rugat!PS.Consulta dictionarul limbii romane daca vrei sa stii ce anume am vrut sa spun!Otreap-ula ce esti!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *