Un ţigan aflat la volanul unui BMW cu numere FALSE a provocat un ACCIDENT și a fugit FOTO/VIDEO

tigan-accident

Un țigan care se afla la volanul unui BMW cu numere de înmatriculare furate de la un alt autoturism, a provocat un accident în intersecția dintre străzile Andrei Șaguna și Iosif Vulcan din Timișoara. Cetățeanul de etnie romă, alături de femeia care se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului s-au făcut nevăzuți, deși accidentul nu a fost unul cu urmări grave.

Un ţigan aflat la volanul unui BMW, care se îndrepta dinspre Podul Mihai Viteazu, pe strada Andrei Șaguna, a virat brusc stânga pentru a intra pe strada Iosif Vulcan, moment în care a acroșat un alt autoturism, care aștepta la semafor. Mașina lovită, un Ford Focus, a rămas ”lipită” de BMW, însă atât șoferul autoturismului german cât și însoțitoarea acestuia s-au făcut nevăzuți imediat după impact, reușind să-și strângă documentele, dar nu și cheia din contactul mașinii.

Citiți și:  Plan roşu de intervenţie. Accident GRAV pe DN5 cu VICTIME

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii chemați la fața locului, aceștia au constatat că numerele de înmatriculare ale BMW-ului aparțin, de fapt, unui autoturism Audi înmatriculat în Franța. BMW-ul a avut numere de înmatriculare din Germania, după care, cel mai nou proprietar a scos un set de numere provizorii (roșii) în județul Caraș-Severin.

Din fericire, doar cele două autoturisme au fost avariate, incidentul neimplicând victime. Polițiștii fac apel la cei care recunosc autotursimul BMW să apeleze numărul de urgență 112 pentru a da detalii cu privire la posesorul acestuia. (sursa)

VEZI SI:

46 de vizualizări
Citiți și:  Accident TERIBIL Două femei AU MURIT după ce doua masini s-au tamponat. Sunt și 4 răniți

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU