Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALSTIRI

Un tigan a rupt ușile spitalului si a batut politistii

tgb1

Un tigan bătăuș din Dolj a rupt ușile spitalului din Băilești, după ce tatăl său a fost prins în stare de ebrietate în trafic și dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge.

Bătăușul a intrat foarte nervos, a înjurat pe toată lumea, înclusiv pe polițiști, pe care a urlat că intenționează să-i omoare.

“Bă, voi doi muriți de mâna mea”, a strigat bărbatul polițiștilor. Agenții nu au avut nicio reacție imediată, preferând să se retragă.

“Hai mă cu mine”, îl roagă un polițist pe colegul său. “Te bagi”?

Tiganul a urlat la polițiști să scoată pistoalele să-l împuște, dacă au curaj, după care s-a dezlănțuit asupra lor, cu lovituri aeriene de picior și distrugerea mediului înconjurător.

În urma evenimentului, bătăușul tigan se află în arest la domiciliu pentru ultraj, unde se odihnește. Din păcate nu putem publica videoclipul din motive lesne de înțeles, însă el poate fi urmărit pe pagina de Facebook a Sindicatului Politistilor Dolj. Atenție, imagini care conțin limbaj vulgar.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.