Un tigan a rupt ușile spitalului si a batut politistii

Un tigan bătăuș din Dolj a rupt ușile spitalului din Băilești, după ce tatăl său a fost prins în stare de ebrietate în trafic și dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge.

Bătăușul a intrat foarte nervos, a înjurat pe toată lumea, înclusiv pe polițiști, pe care a urlat că intenționează să-i omoare.

„Bă, voi doi muriți de mâna mea”, a strigat bărbatul polițiștilor. Agenții nu au avut nicio reacție imediată, preferând să se retragă.

„Hai mă cu mine”, îl roagă un polițist pe colegul său. „Te bagi”?

Tiganul a urlat la polițiști să scoată pistoalele să-l împuște, dacă au curaj, după care s-a dezlănțuit asupra lor, cu lovituri aeriene de picior și distrugerea mediului înconjurător.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

În urma evenimentului, bătăușul tigan se află în arest la domiciliu pentru ultraj, unde se odihnește. Din păcate nu putem publica videoclipul din motive lesne de înțeles, însă el poate fi urmărit pe pagina de Facebook a Sindicatului Politistilor Dolj. Atenție, imagini care conțin limbaj vulgar.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU