“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATI

Un TIGAN a intrat cu CUTITUL peste angajatii de la Directia de Asistenta Sociala. Vezi MOTIVUL

scandal cutitar tigan

Un tigan de 27 de ani, furios pentru ca a fost evacuat dintr-un centru de găzduire, a venit la sediul instituției cu un cuțit de 13 cm. Tiganul cutitar se lăudase că se va răzbuna pe angajații instituției respective pentru ca i-au ignorat “problemele”.

Supărat că a fost evacuat dintr-un centru de găzduire al Direcției de Asistență Socială (DAS), pentru multiple nereguli comise și comportament necorespunzător, un tigan tupeist de 27 de ani a decis să se răzbune. El a venit la sediul instituției cu un cuțit asupra sa, dar nu a apucat să comită vreo nenorocire, întrucât polițiștii locali au fost pe fază.

Conform celor transmise de Poliția Locală Brăila, ieri, în jurul orelor 16.40, la sediul DAS s-a prezentat numitul M.D. Întrucât frustratul personaj de etnie tiganeasca se lăudase că o să se răzbune pe reprezentanții DAS de la sediu, a fost așteptat de polițiștii locali din echipajul de intervenție. În urma verificării corporale a acestuia a fost găsit un cuțit cu lama de aproximativ 13 centimetri. Agresorul a fost predat Poliției Municipiului Brăila pentru continuarea cercetărilor conform competențelor acestei instituții.

Nu este pentru prima dată când angajații de la DAS au parte de astfel de surprize neplăcute din partea unor indivizi puși pe făcut rău, cunoscut fiind cazul prezentat de „Obiectiv”, la data de 4 martie, când un alt brăilean, de 28 de ani, a venit la sediul Asistenţei Sociale şi a „aruncat” cu înjurături şi ameninţări, fiind supărat că nu are unde locui. După scandalul din interior, bărbatul a ieşit în stradă şi a dat cu ochii de medicul legist Gina Ilie, consilier municipal, la care a început să urle cerându-i să îi rezolve problema.

VEZI SI: TALHARIT de 5 TIGANI la Podgoria! I-au furat până şi pantofii din picioare

VEZI SI: TENTATIVA DE OMOR IN PLINA STRADA! Un tanar a fost la un pas sa-si piarda viata, dupa ce, a fost atacat cu un cutit de un TIGAN, in vazul a zeci de trecatori

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.