Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATISOCIETATE

UN TIGAN A INTRAT CU CUTITUL IN LICEU “SA DEA TEROARE”! S-a petrecut in urma cu putin timp in Ploiesti!

gd

La nici o lună de la incidentul petrecut la Colegiul Spiru Haret din Ploiești, când o profesoară a fost înjunghiată, un nou incident a avut loc la o unitatea de învățământ din municipiu. Un tânăr a pătruns în curtea unui liceu având asupra sa un cuţit.

Incidentul a avut loc marți dimineață.

„O patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, ce acționa în zona Grupului Școlar Industrial 1 Mai din municipiul Ploiești a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex bărbătesc a pătruns în curtea instituției de învățământ cu încălcarea normelor legale de acces, având asupra sa un briceag cu lama de 12 cm”, a anunțat IJJ Prahova.

Jandarmii au reușit identificarea tânărului.

În vârstă de 23 de ani, din Ploiești, acesta a povestit că a venit la unitatea de învățământ pentru a lăsa o șapcă unui prieten și nu și-a dat seama că are briceagul la el, potrivit observatorulph.ro.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 372 din Codul Penal.

„Documentele întocmite, făptuitorul și obiectul interzis la deținere au fost predate organelor competente pentru continuarea cercetărilor”, a mai precizat IJJ Prahova.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.