Un tânăr român a îngrozit Italia. Şi-a ucis mama și surioara, le-a tranşat şi le-a aruncat în râu

Peste câteva zile se vor împlini 3 ani de la dublul asasinat care a îngrozit Italia. În 2016, Andrei Filip, un tânăr român de 22 de ani şi-a masacrat familia. Şi-a ucis mama şi surioara, le-a tranşat, apoi a încercat să scape de cadavre aruncându-le într-un râu în apropiere de Verona.

Dublul asasinat care a îngrozit Italia, dar şi mica localitate Ghindăoani, județul Neamț, de unde era de loc familia de români, a avut loc în 13 februarie.

Andrei Filip şi-a omorât mama, Mirela Bălan, şi sora de 11 ani, Larisa Elena Mihăilescu​, cu o cruzime greu de imaginat.

Mirela Bălan şi-a prevestit moartea
Cu puţin timp înainte, Mirela Bălan postase pe Facebook ultimul său mesaj, care părea că prevesteşte tragedia: “Cei care ar trebui să îţi fie aproape sunt cei care te rănesc cel mai mult”.

Nenorocirea a pornit de la un conflict între Andrei şi mama lui. Disperată că fiul ei nu avea de gând să-şi caute loc de muncă, Mirela l-a ameninţat că-l va da afară din casă.

Furios, criminalul a ucis-o pe femeie, chiar sub privirile îngrozite ale surorii sale de doar 11 ani. Îngrijorat că fetița ar fi putut să alerteze autorităţile, a ucis-o şi pe ea.

Apoi, a încercat să scape de cadavre. Le-a tranşat, le-a pus în trei saci, apoi le-a aruncat de pe pod în râul Adige, în apropiere de Verona.

Micuţa Larisa nu a fost găsită niciodată
Râul a scos la suprafaţă doar trupul fără viaţă al mamei. Cadavrul micuţei Larisa, însă, nu a fost găsit niciodată.

Singurul supravieţuitor al nenorocirii din Ajunul Sfântului Valentin a fost Oana Maria Filip, de 25 de ani, sora mai mare a lui Andrei.

Tânăra a repatriat doar trupul neînsufleţit al mamei sale. Mirela Bălan a fost îngropată în oraşul ei natal, Ghindăoani, nu departe de graniţa cu Moldova.

Larisa Elena, micul înger cu păr castaniu, atât de entuziasmată de viaţă, nu a ieşit niciodată din apa întunecată care a înghiţit-o în acea noapte ploioasă de februarie 2016.

S-ar fi jucat cu nepoţica ei toată ziua
Mirela Bălan îngrijea un bătrân din Italia de mai mulţi ani. Cu 1 an şi jumătate înaintea tragediei, îşi adusese şi fetiţa, sperând că-i va oferi o viaţă mai bună.

„Sora mea spunea că nu se mai întoarea niciodată în România. Pare ciudat că spun asta, dar se pare că dorinţa ei a fost, oarecum, împlinită, chiar dacă asta s-a întâmplat într-un mod dramatic”, oftează Oana, la 3 ani de la nenorocirea care i-a decimat familia.

În urmă cu trei luni, tânăra de 25 de ani a născut o fetiţă. Pe Amalia. O rază de soare, după o lungă perioadă întunecată.

Din când în când, Oana merge pe podul de unde au fost aruncate mama şi sora ei şi se roagă. Mărturiseşte că Larisa ar fi fost o mătuşă extraordinară.

„M-ar fi ajutat cu copilul. Era afectuoasă şi jucăuşă cu cei mici. S-ar fi jucat cu nepoţica ei toată ziua şi ar fi făcut-o să râdă”, continuă fata cu amărăciune.

Oana şi-ar fi dorit s-o aibă pe mama ei acum lângă ea, când a devenit, la rândul ei, mamă.

„M-am simţit nepregătită, mi-era frică, nu ştiam cum să mă comport cu copilul, mi-era teamă să nu fac greşeli”, spune tânăra.

Cu fratele ei vorbeşte rar la telefon.

„Tata vorbeşte cu el şi îl vizitează în închisoarea din Vicenza. Ştie că am o fiică şi vrea să mă duc s-o vadă. Asta nu se va întâmpla deocamdată”, a mai spus Oana.

Pentru crimele sale, Andrei Filip va sta 30 de ani după gratii.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.