Un tânăr din Vaslui şi-a bătut crunt mama, după ce a prins-o în pat cu vărul tatălui său răpus de cancer: „Am tras-o de sub el”

Un tânăr din Fereşti, judeţul Vaslui, şi-a bătut crunt mama, la parastasul tatălui său, după ce a prins-o în pat cu un văr al tatălui său. Tânărul şi-a ieşit din minţi când i-a văzut pe cei doi în pat şi a luat-o imediat pe femeie la bătaie, iar iubitul ei a reuşit să fugă.

Băiatul spune că nu regretă ce a făcut şi spune că poate nu trebuia să o bată, însă nu i s-a părut normal să îi găsească aşa, mai ales că tatăl său murise răpus de cancer cu doar o lună în urmă.

Mamă bătută de fiu, prinsă în pat cu un văr al tatălui băiatului

O femeie din comuna Feresti a ajuns la spital după ce a fost victima unei agresiuni săvârsite chiar de fiul ei. Tânărul si-a iesit din minti după ce si-a surprins mama în pat cu vărul tatălui său. Si mai de neacceptat pentru agresor a fost faptul că episodul amoros s-a consumat în ziua când acesta i-a făcut praznicul de 40 de zile tatălui său, scrie vremeanoua.ro.

„Poate n-ar fi trebuit să o bat, dar mi-am piedut mintile când am văzut-o cu ăla călare peste ea, chiar în patul în care tata a murit. Am tras-o de sub el, iar în momentul ăla s-a lovit cu gura de sobă. I-am mai dat două picioare sănătoase si poate l-as fi bătut si pe el dacă nu apuca să fugă. Oricum, o are promisă si el, nu scapă.

Nu le-a păsat că tata murise de putin timp. Măcar de s-ar fi dus în altă parte, să nu-i văd eu, să nu stiu ce le poate pielea. Acum mama e la spital, dar nu are nimic, a fost si sora mea si a vorbit cu ea, a fost si fratele meu. Probabil o tin cât mai mult pentru a-mi schimba mie încadrarea. Dacă mă ajută Dumnezeu să trec cu bine peste hopul ăsta, îmi iau sotia si plec din tară, nu vreau să mai stau sub acelasi acoperis cu maică-mea, că numai prostii face”, a precizat tânărul pentru presa locală.

Femeia nu a dorit să depună plângere la Poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.