Un tânăr de 19 ani a fost împușcat de poliţiști, în București, după o urmărire în trafic. Şoferul unui BMW nu a oprit la semnalul poliţiștilor

Un tânăr de 19 ani a fost împușcat de polițiști, în Bucuresti, în urma unui incident în trafic.

Potrivit informațiilor, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere aflați in executarea atributiunilor de serviciu pe Soseaua Oltenitei i-au cerut șoferului unui autovehicul marca BMW să oprească.

Deoarece șoferul nu a oprit la semnal, agenții de la rutieră au plecat în urmărirea mașinii până la șoseaua de Centură, unde au blocat autoturismul.

Unul dintre polițiști a coborat din echipaj si l-a somat pe conducator să coboare.

Șoferul mașinii BMW a refuzat și a inceput să ambaleze motorul făcând cercuri. În acel moment, agentul a folosit armamentul din dotare și a executat foc de avertisment și foc asupra mașinii.

Nici în aceste condiții, șoferul nu a oprit mașina, în care se pare că se mai aflau doi bărbați, și și-a continuat drumul.

Potrivit unui comunicat al Poliției, ulterior acestui incident, de pe raza județului Ilfov a fost preluat și transportat la spital, prezentând o plagă nepenetrantă prin împușcare, un bărbat, posibil aflat în autoturismul în cauză.

Se pare că o persoană a sunat la 112, după ce tânărul împușcat ar fi fost părăsit de șofer și de celălalt pasager.

Victima este un tanar de 19 ani, care a fost transportat la Spitalul Bagdasar, el având o plagă impuscata în regiunea fesieră.

Bărbatul urmează să fie internat și operat.

În acest caz, cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri în vederea stabilirii întregii situații de fapt și identificarea tuturor persoanelor, se arată în comunicatul Poliției.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.