“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Idioti

Un tânăr de 19 ani a divorţat de soţia în vârstă de 77 de ani pentru una de numai 72!

sa33

O poveste incredibila se petrece zilele astea in localitatea Corbii Mari din judetul Salaj. Daca ar fi subiectul unui film, ar fi de tot rasul insa fiind reala, suta la suta, intamplarea este mai degraba dramatica.

Dupa ce i-au plecat parintii la munca in Spania, Viorel a ramas singurul tanar din satul in care a copilarit. Cand a implinit 18 ani, junele a simtit ca natura isi cere drepturile asa ca, pentru a-si gasi linistea trupeasca, el i-a cerut mana vecinei sale, Tudorica, in varsta de 77 ani, cu care se mai ajuta la oratanii.

Toate bune si frumoase pana luna trecuta cand cei doi au fost invitati la inmormantarea unui verisor al Tudoricai. Aici, pe tot parcursul slujbei, Viorel si-a facut ochi dulci cu Parascheva, ruda apropiata a defunctului.

Avand numai 72 de ani, Parascheva a reusit fara prea mare efort sa-i suceasca mintile focosului Viorel si, de la cimitir, au plecat tinandu-se de mana, hotarati ca, dupa ce se termina procedurile divortului, sa-si uneasca pe veci destinele.

De la viitoarea sotie, tanarul de 19 ani va avea doi copii, o fetita de 55 de ani si un baietel de 59, dar nu e ingrijorat legat de educatia lor deoarece „sunt o fire foarte deschisa la tot ce este nou si-mi plac enorm copiii”, a declarat Viorel.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.