“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Un studiu „stiintific” publicat in Rusia afirma ca rusii au adus civilizatia pe planeta, iar Profetul Mohamed ar fi fost, de fapt, nativ dintr-un trib rus

rusia si civilizatia terestra 610x425 1

In incercarea lor de a-i determina pe rusi sa faca mai multi copii, potrivit sarcinilor trasate recent de Vladimir Putin, propagandistii Kremlinului emit tot soiul de elucubratii despre care sustin insa ca ar avea o baza stiintifica.

Intr-un recent studiu, intitulat Familia rusa ca baza a statalitatii nationale si inclus in Indexul rusesc de lucrari stiintifice, o baza bibliografica cu publicatii stiintifice in limba rusa, autorii, printre care un deputat al Dumei de Stat, un expert al centrului pentru „securitate nationala”, o fundatie pentru promovarea stiintei si educatiei, un institut de drept si directorul unui sanatoriu din Moscova, exprima o serie de idei cel putin dubioase, dintre care mentionam doar cateva:

*Luati-va doar sotii virgine.Pentru ca a fost deja dovedit de stiinta ca o femeie da nastere doar copiilor primului ei barbat toata viata ei ulterioara, indiferent cu cati barbati ar mai intretine relatii sexuale.

*Amprenta genetica a fiecarui barbat care a fost in corpul unei femei ramane cu ea pentru totdeauna la nivel biologic (sperma) sau la nivel de unde (daca exista un contraceptiv).

*Fiecare barbat care si-a impregnat sperma in corpul unei femei ramane in corpul ei pentru totdeauna.Americanii au investigat toate modalitatile prin care sperma poate intra in corpul unei femei. Daca este in gura, inoata si isi face loc in pasajele nazale, in urechea interna si in spatele ochilor. Acolo patrunde mai adanc.Ajunge in sange si se aduna in creier si in maduva spinarii.

*In Rusia, genotipul slav la tineri a disparut practic. Ceea ce este o consecinta a vietii sexuale premaritale a femeilor ruse cu barbati din toata lumea.

*Rusii au adus civilizatia multor popoare de pe aproape toate continentele Pamantului. Un nativ din tribul rus, cunoscut sub numele de profetul Mahomed, a scris Coranul pentru arabi.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.