Un srilankez din Ditrău A CÂȘTIGAT LA LOTO 6/49 marele premiu! A fost ARESTAT după ce a aruncat gunoi de grajd in valoare de 200.000 euro in curtea brutariei unde fusese angajat

Un srilankez a fost arestat pentru că a aruncat gunoi de grajd în valoare de 224.000 de euro pe proprietatea fostului său angajator (brutaria din Ditrau), la numai două săptămâni după ce a câștigat 125 de milioane de euro la loterie și și-a părăsit locul de muncă.

Acesta a cumpărat peste 20.000 de tone de gunoi de grajd și a cerut ca acesta să fie aruncat pe proprietatea fostului său șef, pretinzând că este afacerea sa.

Zeci de camioane pline cu gunoi de grajd s-au prezentat în fața casei în jurul orei 6:00 în această dimineață și au început să-și arunce marfa mirositoare in curtea brutariei.

Fostul angajator al srilankezului a fost trezit de sunetul vehiculelor din proprietatea sa și a sunat rapid la poliție.

Din păcate, poliția a avut nevoie de mai mult de 15 minute pentru a ajunge la brutarie, iar între timp au fost aruncate peste 10.000 de tone de gunoi de grajd.

Srilankezul stătea chiar peste stradă și râdea când a sosit poliția. Acesta a venit rapid să-și mărturisească responsabilitatea și să explice motivațiile.

„Acuzatul ne-a spus că a lucrat pentru victimă timp de 3 luni și a fost tratat ca un rahat. El spune că a trebuit să-și îndure maltratarea, pentru că avea nevoie de bani, dar că acum, când a câștigat 125 de milioane de euro era timpul să se răzbune. ”

Brutarul din Srilanka a atras atenția mass-media în urmă cu două săptămâni, după ce a câștigat 125 de milioane de dolari la Loteria Romana.

Când a fost întrebat de organizatori ce va face cu banii, el a răspuns pur și simplu: „Citiți doar știrile, veți vedea”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.